Kiinnostaako kovatasoinen lentopallo?

Kiinnostaisiko pelata kovatasoista lentopalloa sitoutumatta joukkueeseen? Vaikka kertamaksulla, käyt silloin kuin huvittaa. Tule Höntsyn pro-vuorolle – jos pääset mukaan! 

Höntsyssä varaat itsellesi pelipaikan haluamaltasi vuorolta. Lentopallossa yhden kentän peliin otetaan kerrallaan max 14 pelaajaa, eli korkeintaan yhdellä kiertävällä vaihtarilla mennään. Paikan päällä vetäjä tekee tasaiset jaot ja koko aika käytetään pelaamiseen. Jotta pallo elää, on tärkeää, että pelaajat ovat sopivan tasoisia. Tämän vuoksi Höntsyssä on neljän tasoisia lentisvuoroja:

  • Perus = aloittelijaystävällinen vuoro, jossa ei tasovaatimuksia. Rentoa peliä johon voi tulla ilman aiempaa lentistaustaa. 
  • Semi alempi = jo suht hyvin rullaavaa peliä, jossa kaikilla pelaajilla on käsitys eri pelipaikkojen rooleista ja lentiksen perustekniikoista. 
  • Semi ylempi = hyvätasoista peliä, jossa lyödään, torjutaan ja haetaan pallot peliin. 
  • Pro = kovatasoisin vuoro, johon osallistujat hyväksytään erikseen mukaan. 

Tarkemmat tasomäärittelytkin on laadittu, täällä. Tasoista pyritään pitämään mahdollisimman hyvin kiinni. Parhaiten se onnistuu pro-vuorolla, jonne ei voi varata paikkaa suoraan, vaan pelaajat hyväksytään ensin erikseen. Höntsyn kaikki vuorot ovat sekavuoroja, ja pelit pelataan miesten verkolla, normaaleilla lentopallon säännöillä. Myös Höntsyn koko päivän lentopalloturnauksissa kilpasarjan pelit ovat kovatasoisia. Seuraava turnaus tulossa taas alkuvuodesta 2023.

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisimman kovatasoisesta pelistä, tule mieluiten ensin semi ylempi -vuorolle testaamaan. Voit kertoa vetäjälle (tai ilkka.virjo@hontsy.fi) , että olet kiinnostunut pro-vuoroista, niin kuusihenkinen pro-raatimme arvioi soveltuvuuden. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on vakuuttava tausta vaikkapa kovissa sarjoissa pelaamisesta, voit pyytää päästä suoraan testaamaan pro-ryhmän pelejä, viestitä ilkka.virjo@hontsy.fi ja kerro taustastasi. .

Muille kuin pro-vuorolle voit varata paikan saman tien varausjärjestelmästämme varaaheti.fi/hontsy . Tällä hetkellä myös huikea tutustumistarjous, kympillä kolme kertaa ilmaisen eka kerran jälkeen.