Leinolan koulu

Sijainti: Leinolassa, Sammalladonkatu 1, 33580 Tampere. Keskustasta päin autolla tultaessa kannattaa ajaa Teiskontietä (Lahdentietä) Koilliskeskuksen ohi ja kääntyä Leinolan liittymästä, koulu on melkein heti liittymän jälkeen.

Parkkipaikalta katsottuna kierrä rakennuksen vasemmalta puolelta, niin näet koulun kyltin eli saat saman näkymän kuin alla olevassa kuvassa. Sisäänkäynti kouluun on ”Leinolan koulu” -kyltin alapuolelta kuvassa näkyvästä ovesta. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Leinolan koululle pääsee keskustasta ainakin bussilla 6, lisäksi Hervannasta nrolla 38 – kaikki pysähtyvät koulun omalla bussipysäkillä, joten kävelyurheilua ei tarvitse harrastaa. Näet oikean sisäänkäynnin (alla olevassa kuvassa) suoraan pysäkiltä. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Pukuhuoneet: Pukuhuoneiden sijoittelu on hieman erikoinen, sillä niihin kuljetaan liikuntasalin läpi. Talon käytäntö on, että edellistä vuoroa saa häiritä 5 min ennen oman vuoron alkua, eli silloin pääsee pukukoppiin. Ulkokengät jätetään eteiseen.

Liikuntasali: Sali soveltuu erinomaisesti lento- ja koripalloon. Koko on kohtalainen, katto on korkealla ja lattiamateriaalina on matto.

 

Sisäänkäynti

 

Sali