Lielahden koulu

Sijainti: Lielahdessa, Lielahdenkatu 15, 33400 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Autolla tullessa älä aja aivan sisäänkäynnin eteen vaan jätä se parkkikselle. Piha sisäänkäynnin edestä on osin pinnoitettu niin, ettei se kestä autoja, ja sinne ajamisesta tulee sanomista.

Bussiyhteydet: Lähimmäksi menee bussi nro 12, Lielahden koulun pysäkille. Muitakin busseja menee lähelle. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Iso sali löytyy heti pääsisäänkäynnin luota pihatasosta. Sali on iso, korkea, valoisa, parkettilattialla varustettu, lentopalloon parasta AA-luokkaa. Pukuhuoneet tuulikaapin ja portaikon jälkeen vasemmalla käytävällä, pukuhuoneiden läpi pääsee saliin.

Koulussa on toinenkin sali eli ns. pieni sali. Se sijaitsee rakennuksen yläsiivessä, alla olevasta kuvasta vasemmalla ylhäällä. Sinnekin kuljetaan pääoven kautta, hieman sokkeloista reitti. Pieni sali on nimensä mukaisesti pienempi, mutta sekin on lentopalloon erinomainen, eli kattokorkeus on hyvä ja hiukan on tilaa rajojen ulkopuolellakin.

Lielahden koulun päärakennus.
Lielahden koulu, käynti keskellä olevasta pääovesta sisään. Iso sali on suoraan edessä sisäänkäynnin tasossa (pukukoppikäytävä vasemmalla). Pikkusali on siipirakennuksessa vasemmalla ylhäällä. Sinne pitää kävellä pukukoppikäytävää koppien ohi, lasiovesta portaikkoon ja yläkertaan, jatkaa pukukoppikäytävän suuntaisesti käytävän päähän (matkalla parista ovesta läpi) ja sen jälkeen vasemmalle. Iltavahtimestari neuvoo tarvittaessa, hän on pääoven luona lasikopissa.