Linnainmaan koulu

Sijainti: Linnainmaalla, Linnainmaankatu 12, 33580 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Keskustasta tultaessa on kätevintä ajaa Sammon Valtatietä.

Koulussa on sekä vanha että uusi liikuntasali, jotka sijaitsevat yllättäen koulun vanhassa ja uudessa osassa. Saleilla on eri sisäänkäynnit.

Bussiyhteydet: Aivan koululle ei näytä tällä hetkellä pääsevän bussilla. Lähimmäksi noin puolen kilometrin päähän pääsee bussilla nro 17, Kotipellonkadun pysäkille. Seuraavaksi lähimmät bussit menevät Koilliskeskukseeen josta kävelymatkaa on vajaa kilometri. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Katso alla olevat kuvat. Vanhan liikuntasalin sisäänkäynti on Linnainmaankadun puolella, vanhan osan pääovesta hieman vasemmalle. Uuteen liikuntasaliin pääsee rakennuksen alapihalta, eli Linnainmaankadulta katsottuna rakennuksen takapuolelta.

Kun tulet autolla Linnainmaankatua, on ensin vanhan osan parkkipaikka, johon voi jättää auton mikäli on menossa vanhaan liikuntasaliin. Uuteen liikuntasaliin mentäessä jatketaan eteenpäin ja kierretään rakennuksen päätyyn, josta löytyy toinen parkkipaikka. Auton voi jättää tähän ja heti kulman takaa löytyy uuden liikuntasalin sisäänkäynti.

Mikäli tulet kävellen Linnainmaankatua pitkin, tulet ensin risteykseen josta koulurakennus alkaa (ensimmäinen kuva alla). Jos olet menossa vanhaan liikuntasaliin, jatka eteenpäin rakennuksen vasenta puolta. Uuteen liikuntasaliin pääset kätevimmin kun kävelet rakennuksen oikealta puolelta suoraan alapihalle, kävelymatkaa kuvan kohdasta on vielä n. 200 metriä.

Liikuntasali: Molemmat salit ovat varsin tilavia, uusi on ehkä hiukkasen isompi. Molemmissa myös katto korkealla. Uuden liikuntasalin lattiamateriaalina matto, vanhassa parketti.

Tästä koulurakennus alkaa, kun tulet Linnainmaankatua pitkin. Autolla menet aina vasempaa puolta.
Kävellen voit mennä rakennuksen oikeaa puolta suoraan alapihalle, mikäli olet
menossa uuteen liikuntasaliin.
Tähän ilmakuvaan on merkitty vanhan liikuntasalin sisäänkäynti sinisellä
ja uuden liikuntasalin sijainti punaisella ympyrällä. Vasemmalla alhaalla näkyvä sininen täppä on paikassa, josta ylempi kuva on otettu.