Linnainmaan koulu

Sijainti: Linnainmaalla, Linnainmaankatu 12, 33580 Tampere. Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. (Autolla tultaessa ainakin oma navigaattori sekoilee näillä nurkilla, keskustasta tultaessa on kätevintä ajaa Sammon Valtatietä).

Koulussa on sekä vanha että uusi liikuntasali, jotka sijaitsevat yllättäen koulun vanhassa ja uudessa osassa. Saleilla on eri sisäänkäynnit.

Bussiyhteydet: Bussi 17 vie lähimmäksi Leinolankadulle, kävelymatkaa muutama sata metriä. Lisäksi bussit 8, 28 ja 1L sekä 1V menevät Koilliskeskukseeen josta kävelymatkaa on vajaa kilometri. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Katso alla olevat kuvat. Vanhan liikuntasalin sisäänkäynti on Linnainmaankadun puolella, vanhan osan pääovesta hieman vasemmalle. Uuteen liikuntasaliin pääsee rakennuksen alapihalta, eli Linnainmaankadulta katsottuna rakennuksen takapuolelta.

Kun tulet autolla Linnainmaankatua, on ensin vanhan osan parkkipaikka, johon voi jättää auton mikäli on menossa vanhaan liikuntasaliin. Uuteen liikuntasaliin mentäessä jatketaan eteenpäin ja kierretään rakennuksen päätyyn, josta löytyy toinen parkkipaikka. Auton voi jättää tähän ja heti kulman takaa löytyy uuden liikuntasalin sisäänkäynti.

Mikäli tulet kävellen Linnainmaankatua pitkin, tulet ensin risteykseen josta koulurakennus alkaa (ensimmäinen kuva alla). Jos olet menossa vanhaan liikuntasaliin, jatka eteenpäin rakennuksen vasenta puolta. Uuteen liikuntasaliin pääset kätevimmin kun kävelet rakennuksen oikealta puolelta suoraan alapihalle, kävelymatkaa kuvan kohdasta on vielä n. 200 metriä.

Liikuntasali: Molemmat salit ovat varsin tilavia, uusi on ehkä hiukkasen isompi. Molemmissa myös katto korkealla. Uuden liikuntasalin lattiamateriaalina matto, vanhassa parketti.

Tästä koulurakennus alkaa, kun tulet Linnainmaankatua pitkin. Autolla menet aina vasempaa puolta. Kävellen voit mennä rakennuksen oikeaa puolta suoraan alapihalle, mikäli olet menossa uuteen liikuntasaliin.
Tästä koulurakennus alkaa, kun tulet Linnainmaankatua pitkin. Autolla menet aina vasempaa puolta.
Kävellen voit mennä rakennuksen oikeaa puolta suoraan alapihalle, mikäli olet
menossa uuteen liikuntasaliin.
Tähän Eniron ilmakuvaan on merkitty vanhan liikuntasalin sisäänkäynti sinisellä ja uuden liikuntasalin sijainti punaisella ympyrällä.
Tähän Eniron ilmakuvaan on merkitty vanhan liikuntasalin sisäänkäynti sinisellä
ja uuden liikuntasalin sijainti punaisella ympyrällä.
Koulun vanha osa Linnainmaankadulta nähtynä, vanhan liikuntasalin sisäänkäynti tästä hieman vasemmalle. Uusi liikuntasali on tästä katsottuna rakennuksen aivan toisella puolella.
Koulun vanha osa Linnainmaankadulta nähtynä, vanhan liikuntasalin sisäänkäynti tästä hieman vasemmalle.
Uusi liikuntasali on tästä katsottuna rakennuksen aivan toisella puolella.
Vanhan osan etuovelta lähdetään tähän suuntaan, ensin on vanhan salin sisäänkäynti. Uuteen saliin kierretään laaja kaarros koko rakennuksen ja uuden siiven ympäri.
Vanhan osan etuovelta lähdetään tähän suuntaan, ensin on vanhan salin sisäänkäynti.
Uuteen saliin kierretään laaja kaarros koko rakennuksen ja uuden siiven ympäri.
Uuden salin lähimmät parkkipaikat ovat rakennuksen päädyssä.
Uuden salin lähimmät parkkipaikat ovat rakennuksen päädyssä.
Koulun alapiha - keskellä näkyvästä välistä sisäänkäynti uuteen saliin, joka sijaitsee heti aulasta oikealle. Liikuntasali on siis kuvassa oikealla olevassa rakennuksen siivessä.
Koulun alapiha – keskellä näkyvästä välistä sisäänkäynti uuteen saliin, joka sijaitsee heti aulasta oikealle.
Liikuntasali on siis kuvassa oikealla olevassa rakennuksen siivessä.
 Koulun vanha osa alapihalta nähtynä - tuolta suunnasta tulet, jos lähdet ensimmäisen kuvan paikasta kävelemään rakennuksen oikeaa puolta.

Koulun vanha osa alapihalta nähtynä – tuolta suunnasta tulet, jos lähdet ensimmäisen kuvan paikasta
kävelemään rakennuksen oikeaa puolta.