Paikkavaraukset vuoroille – säännöt

Höntsyn vuoroille voi varata paikan Hobbydeed.com -sivuston kautta. Varausjärjestelmän käyttämisestä katso erilliset ohjeet. Tällä sivulla varausten yleiset säännöt.

Säännöt pähkinänkuoressa:

– Varaaminen on lisäpalvelu, jolla voit varmistaa paikkasi vuorolla. Paikkavaraus ei siis ole pakollinen, vaan mukaan voi vain tulla. Hobbydeedistä näkee, mikäli ”tapahtuma on täynnä”, tällöin mukaan ei mahdu jos joku ei jätä tulematta.
– Mikäli et voikaan osallistua, muista perua varaus viimeistään kolme tuntia ennen vuoron alkua! (Molareilla omat säännöt, ks. teksti).
– Peruuttamatta jättämisestä / liian myöhäisestä peruutuksesta tulee kertalipun hintaiset sakot.
– Varaukset raukeavat 5 min ennen vuoron alkua, eli saatat menettää paikkasi jos et tule ajoissa.

Maksimivarausmäärä vuoroille on mainittu Hobbydeed.comissa kunkin vuoron kohdalla. Jos maksimimäärä tulee täyteen, ei varausta pysty enää tekemään, ellei paikkoja vapaudu. Kannattaa käydä katsomassa 2-3 tuntia ennen vuoroa, onko peruutuspaikkoja tullut.

Monille vuoroille jää varaamattomia paikkoja, eli pelaamaan mahtuu usein ilman varaustakin.

Varaamattomat eli drop-in-paikat täytetään tulojärjestyksessä. Jos samassa paikassa on peräkkäin useampi vuoro, edeltävällä vuorolla pelannut voi saada drop-in-paikan vain, mikäli vuoro ei tule täyteen (uusilla drop-in-tulijoilla on etuajo-oikeus niihin nähden, jotka ovat jo pelanneet yhden vuoron).

Aikarajat ja muut säännöt:

Tehty varaus raukeaa 5 minuuttia ennen vuoron alkua, mikäli et ole tullut paikalle ja vapautuvalle paikalle on tulijoita.  (Jos vuoron vetäjä saa asianomaiselta suoraan ilmoituksen, että on tulossa, voidaan varaus pitää voimassa myöhempään.)

Varauksen voi peruuttaa Hobbydeedissä muuttamalla oman tilan ”kyllästä” ”eiksi” viimeistään kolme tuntia ennen vuoroa.

Maalivahdit huom! Jos haluat peruuttaa maalivahtivarauksen, tee se viimeistään edellisenä päivänä. Jos joudut perumaan samana päivänä, peruuta MYÖS henkilökohtaisesti tekstarilla 040 5803727 tai sähköpostilla (ilkka.virjo@hontsy.fi). Maalivahdin tekemä ohari johtaa myös sakkomaksuun, vaikka maalivahti muuten pelaakin ilman maksua.

Varausmahdollisuus päättyy tuntia ennen vuoroa. (Molareilla 30 min). Tämän jälkeenkin näet, onko vuoro täynnä (jos täynnä, näkyy punainen varoituskolmio, muuten näkyy kellon kuva kertomassa siitä, että varausmahdollisuus on päättynyt).

Käyttämättä ja perumatta jätetystä / myöhässä perutusta varauksesta seuraa normaalin kertalipun hintainen sakkomaksu. Käyttämätön varaus aiheuttaa taloudellista vahinkoa Höntsylle ja vie usein joltakulta toiselta pelipaikan! Myös varauskieltoa voi tulla, mikäli ohareita tulee useampia tai ei maksa sakkoja.

Kaikkien sääntöjen rikkomista ei ole pystytty teknisesti estämään (esim. peruutuksen aikaraja). Tämä ei ole mikään puolustus, vaan sakkoa paukkuu siitä huolimatta.

Myöhässä vuorolle tuleminen ei aiheuta sanktioita, mutta otat riskin että paikkasi voidaan antaa toiselle.

Et voi varata paikkaa toiselle henkilölle Hobbydeedin kautta. Sen voit tehdä vain Höntsyn henkilökunnan kautta (esim. sähköpostilla info@hontsy.fi). Varaus tulee voimaan vasta, kun olet saanut kuittauksen että teille on paikat varattuna. Esim. viesti-kenttään kirjoitettu ”tuon kolme kaveria” ei toimi varauksena noille kolmelle kaverille, koska emme voi taata että vuoron maksimimäärä ei tällöin ylity.

Ylipäätään muuta kautta kuin hobbydeed.comissa tekemäsi varaus on voimassa vasta, kun olet saanut meiltä kuittauksen asiasta. Pelkkä viesti meidän suuntaamme ilman vastausta ei takaa paikkaa. Peruutuksen kyseessä ollen on tietysti hyvä, jos ilmoitat perumisesta vaikka sitten myöhässä, mutta tämä ei (välttämättä) vapauta sakkomaksusta.

Säännöt ovat samat kaikille. Poikkeuksia tehdään vain jos esim. ylibuukkauksen syynä on selkeästi meidän tekemämme virhe. Tällöin saatetaan poikkeuksellisesti ylittää vuoron tiedoissa mainittu maksimi.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail