Paikkavaraukset vuoroille – säännöt

 

Varaaminen on lisäpalvelu, jolla voit varmistaa paikkasi vuorolla. Paikkavaraus ei siis ole pakollinen, vaan mukaan voi vain tulla – tällöin on kuitenkin mahdollista, että et mahdu mukaan. Valitettavasti Digitalbookerista ei varausajan päätyttyä näe, tuliko vuoro täyteen. Tätä voit halutessasi tiedustella vuoron vetäjältä tai Ilkalta.

Varausmahdollisuus päättyy tunti ennen vuoron alkua (molareilla 30 min). Mikäli et voikaan osallistua, tulee varaus perua viimeistään kolme tuntia ennen vuoron alkua (molareilla 12 h). 

Peruuttamatta jättämisestä / liian myöhäisestä peruutuksesta seuraa kertalipun hintainen sakkomaksu.

Varaukset raukeavat 5 min ennen vuoron alkua, eli saatat menettää paikkasi jos et tule ajoissa. (Mikäli vuoron vetäjä saa suoraan pelaajalta ilmoituksen, että tämä on tulossa mutta on myöhässä, voidaan paikkaa pitää varattuna pidempään).

Jos vuoro on täynnä, voit ilmoittautua jonoon – tällöin saat viestin vapautuneesta paikasta.

Monille vuoroille jää varaamattomia paikkoja, silloin pelaamaan pääsee ilman varaustakin. 

Tarkennuksia sääntöihin

Varaamattomat paikat (drop-in-paikat) täytetään tulojärjestyksessä. Jos samassa paikassa on peräkkäin useampi vuoro, edeltävällä vuorolla pelannut voi saada drop-in-paikan vain, mikäli vuoro ei tule täyteen (uusilla drop-in-tulijoilla on etuajo-oikeus niihin nähden, jotka ovat jo pelanneet yhden vuoron).

Maalivahdit huom! Jos haluat peruuttaa maalivahtivarauksen, tee se viimeistään edellisenä päivänä. Jos joudut perumaan samana päivänä, peruuta MYÖS henkilökohtaisesti tekstarilla 040 5803727. Maalivahdin tekemä ohari johtaa myös sakkomaksuun, vaikka maalivahti muuten pelaakin ilman maksua.

Myöhässä vuorolle tuleminen on sallittua, mutta otat riskin että paikkasi voidaan antaa toiselle. Jos tulet paikalle myöhässä, ei tästä seuraa sakkomaksua, riippumatta siitä onko paikkasi annettu toiselle vai ei. Sakko tulee siitä, ettet saavu paikalle lainkaan.

Et voi varata paikkaa toiselle henkilölle järjestelmän kautta. Yksinkertaisinta on, että kaveri tekee oman tilin ja varaa paikan. Kaverille varaaminen onnistuu Höntsyn henkilökunnan kautta (esim. sähköpostilla info@hontsy.fi). Varaus tulee kuitenkin voimaan vasta, kun olet saanut kuittauksen että teille on paikat varattuna.

Säännöt ovat samat kaikille. Poikkeuksia tehdään vain jos esim. ylibuukkauksen syynä on selkeästi meidän tekemämme virhe. Tällöin saatetaan poikkeuksellisesti ylittää vuoron tiedoissa mainittu maksimi.