Peltolammin koulu

Sijainti: Peltolammilla, Säästäjänkatu 16, 33840 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lähimmäksi pääset bussilla nro 26, jonka reitillä on pysäkki nimeltä ”Peltolammin koulu”. Tuolta pysäkiltä kävelymatkaa n. 300 metriä. Lisäksi moni bussi kulkee Lempääläntietä, jossa tulee jäädä Säästäjänkadun tai Tilkomnäenkadun pysäkillä, molemmista kävelemistä noin 700 m. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Liikuntatiloihin mennään koulun A-rapusta, samalta puolelta taloa mistä löytyy myös hammashoitolan sisäänkäyntiLiikuntasali on sisääntultaessa heti edessä, mutta pukukoppeihin mennään eri puolilta. Varmistetaan vielä, miten päin asia toimii syksyllä 2018, mutta ainakin aiemmin on naisten pukukoppi löytynyt menemällä käytävää suoraan eteenpäin iltavalvojan kopin ohi. Miesten koppi puolestaan löytyy täysin vastakkaiselta puolelta liikuntasalia, ja sinne mennään kiertämällä oikean kautta käytäviä pitkin koko sali. Koitetaan laittaa matkan varrelle opasteita, myös iltavalvojalta (sisäänkäynnin luona lasikopissa) voi kysellä neuvoja.

Liikuntasali: Koulussa on yksi liikuntasali, jonka puoliskoista käytetään kaupungin varausjärjestelmässä nimiä ”uusi” ja ”vanha”. Syksyn 2018 lentikseen on varattuna ”uusi” sali, se on siis jompikumpi puolisko salista. Sali on lentopallon pelaamiseen ”ihan ok”, ja siellä on parkettilattia.

Peltolammin sisäänkäynti.
Peltolammilla sisäänkäynti tästä.
Peltolammin sali, tässä kuvassa puolikas sali eli tämänkokoinen tila meille varattuna.