Raholan liikuntakeskus

Sijainti: Raholan Liikuntakeskus Raholassa, Teerivuorenkatu 2, 33300 Tampere. Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet (pysäkit mainittu Keskustorilta päin tultaessa): Bussilla 11N pysäkille Vanha Kirkkotie 10, kävelyä pohjoiseen n. 400 metriä. Busseilla 8 ja 8R kauppakeskuksen (Westerin) pysäkille, kävelyä etelän suuntaan noin 400 metriä. Bussi 13 Kokkolankadun pysäkille, kävelyä noin 400 metriä länteen. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Liikuntakeskuksen pääsisäänkäynnistä. Liikuntakeskuksessa on miehitetty vastaanotto joka osaa neuvoa eteenpäin. Höntsyn kassa on yleensä vastaanottoa vastapäätä kunnes n. 5 min jäljellä vuoron alkuun. Muista ilmoittautua tullessasi! Pukuhuoneet alakerrassa.

Liikuntasali: Höntsyn kenttä on yleensä sulkapallokenttien jälkeen ensimmäinen vasemmalla, kun tullaan isoon saliin jossa on useita kenttiä. Vaikka joskus pelattaisiin jollain muulla kentällä, niin kenttä löytyy helposti, porukan perässä / ohjaajan Staff-paitaa tähyillen. Mikäli on vaikeuksia löytää, voi aina kysyä myös liikuntakeskuksen kassalta, mikä kenttä Höntsyllä on.