Loputkin sisäpelit käyntiin!

Vihdoinkin Pirkanmaan Koronanyrkki on vapauttanut aikuisten sisäliikunnan. Näin ollen päästään aloittamaan myös sisälentopallot ja muut kuin Raholan säbä- ja sählyvuorot. 

Pelit alkavat heti keskiviikkona 9.6. jolloin Hervannan vaparilla tarjolla sählyä ja lentopalloa. Ekat kaksi lentiksen sisävuoroa (ke ja pe) laitetaan yhtenä yhteisenä tapahtumana, myöhemmin jatkossa pro-vuoron paikkavaraukset erikseen. 

Sählyä/säbää on aluksi tarjolla seuraavasti: Ma, ti ja to Raholassa klo 18-19 ja ke Raholassa 17-18. Maanantaina klo 18.30 Vuoreksen palloiluhallilla & keskiviikkona klo 18.30 Hervannan vapaa-aikakeskuksella. Tähän kattaukseen tulee vielä lisävuoro joko perjantaille tai sunnuntaille. (Valitettavasti ei Linnainmaalle, joka on tämän ja vielä ensi kesänkin remontin kourissa). 

Näet aina ajantasaisimman ohjelmamme suoraan varausjärjestelmästä, jonne lisätään loput sisävuorot tässä lähipäivinä. Myös nettisivuille tulee uusi kesäohjelma, kunhan ehditään päivittää. 

Lentopallon puolella kattaus kesällä on todennäköisesti tällainen: Maanantaisin Vuoreksessa 19.55 semi+perus-vuoro, tiistaisin ulkolentistä Kaukajärvellä klo 18.30, keskiviikkoisin Hervannan vaparilla 19.55 semi+pro-vuorot, torstaisin ulkolentistä Kaukajärvellä 18.30, perjantaisin sisälentistä semi+perus Kaukajärven va-talolla klo 17, lauantaisin ulkolentistä Pyynikillä klo 13.30 ja sunnuntaisin Sääksjärven koululla Lempäälän puolella klo 18 sisällä semi+pro-vuorot. 

Perus- ja semitasoille tulee yhteinen paikkavaraus, ja pro-vuorolle vanhaan tapaan oma ilmoittautumisensa. Pro-pelureiden kannattaa käydä rekisteröitymässä Digitalbookeriin saman tien, jotta ehditään heidät liittää tuohon ryhmään ennen sunnuntain ekaa pro-vuoroa. Pro-ryhmälle tulee aikaisempi ”deadline”, jolloin vähimmäismäärä ilmoittautumisia tulee olla kasassa – mikäli niitä ei tule tarpeeksi, siirretään paikat muiden varattaviksi. 

Muistattehan kaikki, että Hobbydeed on historiaa ja uusi varausjärjestelmämme löytyy osoitteesta www.varaaheti.fi/hontsy

Jos sinä et ole vielä hommannut omaa Höntsypassiasi, kannattaa se napata nyt. Loppukesän passi määräaikaisena 31.8.2021 asti nyt hintaan 149,- (opiskelijoille/eläkeläisille/työttömille 139,- – voit ostaa sen varausjärjestelmästä kohdasta prepaid-kortit, verkkokaupasta tai paikan päältä). Muut uudet Höntsypassisopparit kesäkuun ajan ilman avausmaksua, tilaa omasi Höntsypassi-sivulta.