Tahmelan tekonurmikenttä

Sijainti: Tahmelassa, Varalan urheiluopiston lähellä, Tahmelankatu 1, 33240 Tampere (Pyynikintien ja Tahmelankadun risteys!). Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Lähimmät parkkipaikat aivan kentän vieressä, kadunvarsipaikkoja lyhyen kävelymatkan päässä paljon.

Bussiyhteydet: Lähimmäksi pääsee bussilla nro 25. Paina nappia kentän kohdalla (alla olevan kuvan kohdassa), jää seuraavalla pysäkillä, nimeltään Tahmelankatu 6, pois ja kävele n. 100 metriä kentälle.

Suht lähelle pääsee myös bussilla 15, joka menee Pispalanharjulle, jää pois Pyynikinharju-nimisellä pysäkillä, siitä vain mäki alas ja olet perillä. Pispalan Valtatietä pitkin kulkevilla erittäin lukuisilla busseillakin pääsee kohtuullisen kävelymatkan päähän, tällöin kannattaa jäädä  Tipotien terveysaseman kohdalla pois ja kävellä Rollikkahallin vierestä portaat ylös. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Alusta on hyväkuntoinen 85 metriä pitkä tekonurmi. Jos futiksessa on paljon porukkaa, voidaan peli jakaa kahteen osaan. Kenttä on hieman pienempi kuin Kauppi 1 joten myös vuoron maksimimäärä on vähän pienempi.

Tahmelan kenttä, kuvakulma on tultaessa Pyynikintieltä eli Varalan urheiluopiston suunnasta.

 

Syksyinen kuva Tahmelan tekonurmelta.