Tesoman palloiluhalli

Sijainti: Tesomalla, osoite Tesoman Valtatie 46.  Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Liikekeskuksen / keskstan suunnasta tultaessa halli on koulun jälkeen oikealla, jonkin verran ennen kuin uima- ja jäähalli ovat vasemmalla. Parkkitilaa on alapihalla runsaasti.

Bussiyhteydet: Bussi 20 tulee lähimmäksi Tesoman koulun pysäkille, kävelymatkaa on vain 100-200 metriä. Bussit 8 ja 17 tulevat Länsitorin eli ostoskeskuksen pysäkille, josta on matkaa about 400 metriä. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Tesoman palloiluhalli on älyttömän iso. Se on jaettu kolmeen kenttään, joista jokainen on yksinään saman kokoinen kuin moni muu isona pidetty sali, eli kokonaispinta-alaa on noin kolme kertaa se mitä esim. Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Katto on korkealla ja varustus hyvä. Sisään tullaan “palloiluhalli”-tekstin alta. Siitä jatkat suoraan eteenpäin käytävän päähän, josta portaat alas pukukoppikäytävälle. Pukukoppien läpi pääsee sitten saliin.

Tässä näkymä, kun olet kääntynyt Tesoman valtatieltä pihaan. Eteenpäin alapihalle = parkkipaikat, sisäänkäynti kyltin alta.
Tästä vasemmalle portaat alas pukukoppikäytävälle, koppien läpi saliin.
Tilaa niinku on, tässä näkyy 1/3 salista.