Tesoman palloiluhalli

Sijainti: Tesomalla, osoite Tesoman Valtatie 46.  Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Liikekeskuksen / keskstan suunnasta tultaessa halli on koulun jälkeen oikealla, jonkin verran ennen kuin uima- ja jäähalli ovat vasemmalla. Parkkitilaa on alapihalla runsaasti.

Julkiset: Bussi 14 tulee lähimmäksi Tesoman koulun pysäkille, kävelymatkaa on vain 100-200 metriä. Bussit 7 ja 8 tulevat Westeri-ostoskeskuksen pysäkille, josta on matkaa about 400 metriä. Ihan vähän kauempana on Tesoman seisake, jonne hurautat paikallisjunalla. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Tesoman palloiluhalli on älyttömän iso. Se on jaettu kolmeen kenttään, joista jokainen on yksinään saman kokoinen kuin moni muu isona pidetty sali, eli kokonaispinta-alaa on noin kolme kertaa se mitä esim. Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Katto on korkealla ja varustus hyvä. Sisään tullaan ”palloiluhalli”-tekstin alta. Siitä jatkat suoraan eteenpäin käytävän päähän, josta portaat alas pukukoppikäytävälle. Pukukoppien läpi pääsee sitten saliin.

Tässä näkymä, kun olet kääntynyt Tesoman valtatieltä pihaan. Eteenpäin alapihalle = parkkipaikat, sisäänkäynti kyltin alta.
Tästä vasemmalle portaat alas pukukoppikäytävälle, koppien läpi saliin.
Tilaa niinku on, tässä näkyy 1/3 salista.