Uuden höntsärin pikaopas - näin pääset mukaan!

Höntsy tarjoaa kaikille aikuisille* avoimia palloiluvuoroja eri puolilla Tamperetta. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tiettyyn vuoroon / lajiin / päivään (tai ylipäätään mihinkään). Viikko-ohjelmasta voit valita sopivan vuoron ja varata sinne paikan, samaan tapaan kuin liikuntakeskuksen jumppaan. Voit käydä pelaamassa niin usein tai harvoin kuin itse haluat. Quick Start Guide in English here. 

– Ensimmäinen kerta on ilmainen**, joten voit jättää Hinnastoon tutustumisen myöhemmäksi. 

– Voit myös tilata uutiskirjeen (ei sitouta mihinkään), jolloin saat tietoa esim. ohjelmanmuutoksista, turnauksista, kursseista, tarjouksista yms. (noin kerran pari kuussa). 

Kaikkien lippujen ostaminen onnistuu paikan päällä vuoroilla. Höntsypassin voit tilata myös netistä ja varausjärjestelmässämme on mahdollista ostaa kerta- tai sarjalippuja varausta tehdessä. 

Valitse sopiva pelivuoro joko (varmimmin) suoraan varausjärjestelmästä tai voimassa olevasta peliohjelmasta. Joitain harvinaisia poikkeuksia (esim. naisten lentis) lukuun ottamatta Höntsyn vuorot ovat sekavuoroja, eli niihin saa tulla ja tuleekin sekä naisia että miehiä. 

– Varaa paikka vuorolle. (Ei ole ehdottoman pakollista, mutta suosittu vuoro saattaa olla täynnä, ja toisaalta peleissä on minimimäärä, ja jos sitä ei saada kasaan vuoro peruuntuu, joten suosittelemme paikkavarausta tosi lämpimästi). Varaukset Digitalbooker-järjestelmästä täältä. Järjestelmässä näkyy vuoron kohdalla kertalipun hinta, mutta eka kerta on siis ilmainen, eikä muutu sillä maksulliseksi että varaat paikan sinne. (Myöhemminkään ei varausta tehdessä ole pakko maksaa, vaan se onnistuu myös paikan päällä ja maksuvaihtoehtoja on monia kertalipusta kk-sopimukseen). 

Tältä sivulta löydät Höntsyn liikuntapaikkojen tiedot, kannattaa tsekata jotta löydät helposti perille. Usein esim. koulun liikuntasalin sisäänkäynti illalla on jostakin sivuovesta.

– Sitten ei muuta kuin pelivarusteet mukaan ja paikalle! Sisäpeleissä pakollinen varuste ovat sisäpeliin soveltuvat kengät (vaalea pohja tai teksti ”non-marking”, ei siis esim. tummapohjaiset lenkkarit). Muut varusteet kuten mailan tai pesäpallossa räpylän voit myös lainata paikan päältä (talvella kiekkovuoroilla oltava omat luistimet ja maila, varustekiekossa kaikki kamppeet).

*Aikuisella tarkoitetaan henkilöä, joka menee vuorolla olemuksensa puolesta hyvin aikuisten joukossa. Eli esim. ei ole niin pieni, että muille tulee tunne että häntä täytyy erikseen varoa; osaa käyttäytyä aikuisen tapaan hyvässä höntsyhengessä ja esim. käydä vuorollaan vaihdossa siinä missä muutkin. Tarkkaa ikärajaa tähän ei ole, eli papereita ei kysellä. 

** Kokeilukerta on ilmainen Pirkanmaan alueella asuville yksityishenkilöille. Ilmainen kokeilukerta tarkoittaa yhtä kertaa Höntsyssä, EI siis esim. yhtä kertaa per laji tai per vuosi tai per liikuntapaikka. Ilmainen eka kerta ei koske Pirkanmaan ulkopuolella asuvia, Tampereella käymässä olevia henkilöitä. Se ei myöskään koske ryhmiä eli esim. yhdistyksen jäseniä tai yrityksen asiakkaita. Mikäli haluat tuoda asiakkaasi pelaamaan, sovi siitä erikseen kanssamme sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.