Uuden höntsärin pikaopas – näin pääset mukaan!

Nettisivuillamme piisaa kaikenlaista tietoa, mutta siitä ei todellakaan ole pakko omaksua edes murto-osaa. Seuraavassa uuden höntsärin pikaopas:

Höntsy tarjoaa kaikille aikuisille avoimia palloiluvuoroja eri puolilla Tamperetta. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tiettyyn vuoroon / lajiin / päivään (tai ylipäätään mihinkään). Viikko-ohjelmasta voit valita sopivan vuoron ja varata sinne paikan, samaan tapaan kuin liikuntakeskuksen jumppaan. Voit käydä pelaamassa niin usein tai harvoin kuin itse haluat.

– Ensimmäinen kerta on ilmainen*, joten voit jättää Hinnastoon tutustumisen myöhemmäksi. Eka kerralla pyydämme yhteystietojasi – voit tilata uutiskirjeen etukäteen (ei sitouta mihinkään) tai täytellä yhteystietolapun paikan päällä.

Kaikkien lippujen ostaminen onnistuu paikan päällä vuoroilla. Höntsypassin voit tilata myös netistä ja varausjärjestelmässämme on mahdollista ostaa normaalihintaisia kerta- tai sarjalippuja varausta tehdessä.

Valitse sopiva pelivuoro joko suoraan varausjärjestelmästä tai voimassa olevasta peliohjelmasta. (Koronarajoitusten voimassaollessa katso suoraan varausjärjestelmästä, sillä ajat voivat viikoittain hieman vaihtua).

– Varaa paikka vuorolle. (Ei ole ehdottoman pakollista, mutta suosittu vuoro saattaa olla täynnä, ja toisaalta peleissä on minimimäärä, ja jos sitä ei saada kasaan vuoro peruuntuu). Varaukset Digitalbooker-järjestelmästä täältä.

Tältä sivulta löydät Höntsyn liikuntapaikkojen tiedot, kannattaa tsekata jotta löydät helposti perille. Usein esim. koulun liikuntasalin sisäänkäynti illalla on jostakin sivuovesta.

– Sitten ei muuta kuin pelivarusteet mukaan ja paikalle! Sisäpeleissä pakollinen varuste ovat sisäpeliin soveltuvat kengät (vaalea pohja tai teksti “non-marking”, ei siis esim. tummapohjaiset lenkkarit). Muut varusteet kuten mailan voit myös lainata paikan päältä (talvella jäähöntsyssä oltava omat luistimet ja maila).

* Kokeilukerta on ilmainen Pirkanmaan alueella asuville yksityishenkilöille. Ilmainen kokeilukerta tarkoittaa yhtä kertaa Höntsyssä, EI siis esim. yhtä kertaa per laji tai per vuosi tai per liikuntapaikka. Ilmainen eka kerta ei koske Pirkanmaan ulkopuolella asuvia, Tampereella käymässä olevia henkilöitä. Se ei myöskään koske ryhmiä eli esim. yhdistyksen jäseniä tai yrityksen asiakkaita. Mikäli haluat tuoda asiakkaasi pelaamaan, sovi siitä erikseen kanssamme sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.