Varalan urheiluopisto

Sijainti: Tahmelassa / Pyynikillä, Varalankatu 36, 33240 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lähimmältä eli Varalan pysäkiltä on perille parin-kolmensadan metrin kävelymatka. Pysäkille pääsee bussilla 10. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Urheiluopiston pääovesta sisään. Pukukoppikäytävä on suoraan edessä ja ykköshalliin pääsee sisään sieltä tai suoraan eteisestäkin. Vastaanottotiski on miehitetty joten sieltä saa neuvoja tarvittaessa.

Liikuntasali: Halli 1 sijaitsee päärakennuksessa. Siellä on joustoparketti, kokoa hallilla on 32 x 18 metriä. Se voidaan jakaa kahdeksi täysikokoiseksi lentopallokentäksi. Halli 2 sijaitsee Kalliola-rakennuksessa, joka on opistolle tultaessa päärakennuksen vasemmalla puolella, ks. alueen kartta ja kuva alla. Kakkoshalliin mahtuu myös kaksi lentopallokenttää, alustana on matto ja kokoa 28×18 metriä.

Varalan alue, keskustasta päin tulet oikeasta yläkulmasta. Halli 1 on päärakennuskessa (sininen nuoli). Halli 2 Kalliola-rakennuksessa (punainen nuoli).
Varalan urheiluopiston pihalla on parkkipaikkoja. Keskellä näkyy pääsisäänkäynti.