Ahjola

Sijainti: Pispalassa haulitornin juurella, Ahjolankatu3, 33230 Tampere. Katso Google maps tai Eniro,molemmista voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lukuisilla busseilla pääsee Ahjolan pysäkille(ainakin 13, 18, 25, 26, 27 sekä kaikki Pirkankatua-Pispalanvaltatietä menevät seutuliikenteen bussit). Hae aikataulujakätevästi Matka.fi-palvelusta täältä.

Muistathan, että jos olet mukana Osallistujat.comissaHöntsyn ”joukkueessa” (katso varaukset)ja olet syöttänyt sinne osoitteesi, saat kyseisen vuoron kohdaltakätevästi ajo-ohjeet ja bussiaikataulut kotoasiliikuntapaikalle!

Lähisuunnistus ja sisäänkäynti: Ahjolan löytää helposti, kunpaikallistaa Pispalan Valtatien varressa olevan Pispalan Salen(aiemmin postikin oli samassa talossa). Kaupungista päin katsottunakäännytään Salen kohdalta oikealle, ja sen jälkeen heti uudestaanseuraavasta oikealle (nyt kulkusuunta on takaisin kaupunkiin päin).Ahjola on se saman tien vasemmalla näkyvä vaalea rakennus.Sisäänkäynti löytyy kun edetään vielä n. 50 metriä. Sisään mennäänpienen portin kohdalta (portilta näkyy pääovi).

Tässä vielä kopterikuva jossa keskellä näkyy Sale ja Ahjola. Ahjolaon siis tuo Salesta vähän yläoikealle oleva ylösalaisin olevan U:nmuotoinen rakennus. Sisään mennään U:n oikeanpuoleisesta sakarasta,Ahjolan kansanopiston ovesta – ensin portista sisään, muista sulkeaportti. Sen jälkeen ovesta sisään ja portaita alas – seuraaopasteita liikuntasaliin.

Liikuntasali: Liikuntasali ja pukuhuoneet alakerrassa hiemansokkeloisen reitin päätteeksi, seuraa opasteita. Sali onkeskikokoinen, lattiamateriaalina parketti.