Atalan koulu

Sijainti: Atalassa, Pulkkakatu 3, 33580 Tampere (toisella puolella katua on Atalan liikekeskus, jonka pihassa parkkipaikkoja pysäköintikiekolla). Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Bussit 8 ja 28 kulkevat Aitolahdentietä ja toppaavat Nikinväylän pysäkillä vain n. 200-300 metrin päässä koulusta. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäliikuntatiloihin iltakäytössä sisäänkäynti rakennuksen sisäpihalta, L-muotoisen talon kulmassa olevasta ovesta (ks. kuva). Liikuntasaleihin ja pukukoppiin käynti oven jälkeen etuvasemmalle pukukoppikäytävälle. Palloilusalissa hyvä parkettilattia ja katto korkealla, soveltuu hyvin lentopalloon, joskin kentän rajojen ulkopuolella on aika vähän tilaa.

Atalan koulu ulkoa - sisäänkäynti rakennuksen kulmasta.
Atalan koulu ulkoa – sisäänkäynti rakennuksen kulmasta.
Oikea ovi.
Oikea ovi.
Aula, etuvasemmalla olevasta aukosta pukukoppikäytävälle.
Aula, etuvasemmalla olevasta aukosta pukukoppikäytävälle.
Salissa hyvä parketti ja korkea katto, sopii lentikseen - kovin paljon tilaa ei kentän rajojen ulkopuolella kuitenkaan ole.
Salissa hyvä parketti ja korkea katto, sopii lentikseen – kovin paljon tilaa ei kentän rajojen ulkopuolella kuitenkaan ole.