Etelä-Hervannan koulu

Puretun vanhan tilalle rakennettu, vuonna 2023 valmistunut Etelä-Hervannan koulu sijaitsee osoitteessa Mekaniikanpolku 9. Katso karttasivu, josta voit hakea myös reittiä paikan päälle.

Autolla tullessa lähin varsinainen parkkipaikka on Sähkökadun varrella, siitä voi kävellä koululle n. 150-200 metriä Sähköraittia pitkin. Koulun pihassakin on parkkipaikka, sinne ajo / pysäköinti kunkin omalla harkinnalla/vastuulla.

Julkisilla pääset paikalle yksinkertaisimmin raitiovaunulla nro 3. Jää pois pysäkillä ”Hervannan Kampus”, siitä noin puoli kilometriä kävelyä perille.

Liikuntasali on suuri ja erittäin korkea, jaettavissa kolmeen osaan ja parvikatsomokin löytyy. Alla olevista kuvista tarkempaa infoa.

Sisäänkäynti liikuntatiloihin iltaisin koulun pääovesta (sisäänkäynti A), raput alas ja oikealle niin löytyy pukukoppikäytävä ja sali. Katso kuvat.

Tässä kuva Sähkökadun parkkipaikan luota Sähköraitin suuntaan, eli tästä n. 200 m koululle kuvan suuntaan.
Sisäänkäynti A, tästä sisään.
Sisäänkäynnin vasemmalla puolen on parkkis; omalla vastuulla jos ajat tänne asti (”ajo sallittu koulun henkilökunnalle” -liikennemerkki Sähköraitilla).
Näkymä kun olet tullut sisään, tässä vasemmalla näetkin ikkunasta jo liikuntasalin. Mene edessä olevat portaat alas, käänny oikealle ja taas oikealle niin olet pukukoppien luona.
Tässä olet suurin piirtein eteisaulan alapuolella ja edessäsi pukukoppikäytävä. Pukkarit oikealla ja sali vasemmalla.
Sali, tässä jaettuna väliverhoilla kolmeen osaan. Hyvä parketti.
Tässä näkyy osa 1/3 salista, kuten huomataan niin erinomaiset puitteet ja myös katto on korkealla ajatellen vaikkapa lentopalloa.