Footvolley-lajikokeilu tiistaina 25.10.!

Tiistaina 25.10. nuorempi Höntsypäällikkö Susanna tarjoaa Höntsyn asiakkaille mahdollisuuden tutustua aivan uuteen lajiin eli footvolleyhyn, tosin hieman höntsylajiksi muokattuna. Mikäli kokeilu saa tosi hyvän vastaanoton, pelataan lajia varmasti Höntsyssä vielä uudelleen – jos ei muuten niin ainakin kesällä hiekalla.

Footvolley on lyhyesti sanottua lentopalloa jalkapallon kosketussäännöillä ja jalkapallolla. Palloa ei siis saa pelata käsin, mutta melkeinpä millä tahansa muulla ruumiinosalla saa. Alla olevasta Pärnun rantavideosta saa vähän kuvaa siitä, miltä laji näyttää. Aivan virallisessa footvolleyssä on vain kaksi pelaajaa per puoli, meidän lajikokeilussamme tätä sovelletaan osallistujamäärän mukaan – onhan peli helpompaa kun kenttää on kattamassa vähän useampi pelaaja. Muitakin virallisia parametrejä kuten verkon korkeutta ja käytettävää palloa (jalkapallo vai biitsilentopallo) voidaan vähän vaihdella.

Mitä: Footvolleyn lajiesittely (säännöt ja perustekniikat) by Suski, sen jälkeen tietysti pelataan ja pelataan, voidaan kokeilla välillä vähän erilaisia variaatioita jos siltä tuntuu.

Missä: Lentopallosta tutussa Lielahden alakoulussa tiistaina 25.10. klo 17-18.30.

Mitä maksaa: Normaali Höntsyn vuoron maksu, eli Höntsypassilla tai kk-kortilla ei maksa ekstraa, kerta- tai sarjalipulla hinnaston mukaan. (Höntsytakuu ei ole vuorolla voimassa).

Moniko pääsee? Mukaan otetaan 12 ensin ilmoittautunutta, vuoro on lisätty normaaliin varaussysteemiin Osallistujat.comiin. Varaa paikkasi täältä. Tervetuloa!