Grand Slam 2014

Vuoden 2014 Grand Slam -taulukkoturnauskiertue starttasi Futsal-turnauksella 29.3. Pesäpallon hitteri- eli lyöntimyllyturnaus ei herättänyt riittävästi kiinnostusta, joten se peruttiin ja kiertue jää täten neljän turnauksen mittaiseksi. Seuraavaksi vuorossa katukoris, ajankohta päätetään pian.  Katso viime vuoden kiertueen viimeisen turneen eli Yösäbän raportti ja lopulliset tulokset täältä.

Jokainen turnaus on oma kilpailunsa jossa voittajat palkitaan, mutta samalla kerätään myös kokonaiskilpailun eli Grand Slamin pisteitä. Koko Grand Slam -kiertueen voittaja kruunataan viimeisessä turnauksessa Vuoden Höntsäriksi! Vuoden aikana kokonaiskilpailun johtajan voi bongata Duosportin tarjoamasta upeasta paidasta, Ranskan ympäriajon tyyliin. Hienojen pokaalien lisäksi turnauksissa on jaossa Punnitse & Säästä -ketjun lahjoittamia palkintoja.

Turnauksissa sovellettava pelin perusidea on napattu taulukkosählystä (nyk. nimeltään Pistemestari).Taulukkopeliä sovelletaan eri tavalla eri lajeissa, mutta perusidea on sama: lyhyet pelit vaihtuvin jaoin, kerätyt yksilöpisteet ratkaisevat. Tarkemmat lajikohtaiset säännöt löydät aina kyseisen turnauksen ennakkoinfosta, kunhan niin pitkälle päästään.

Jo totuttuun tapaan joka turnauksessa taataan kaikille pitkä turnaus ja paljon pelejä menestyksestä riippumatta. Toivomme, että Grand Slamin idea rohkaisee kaikkia ylittämään totuttuja raja-aitoja ja kokeilemaan muitakin lajeja kuin sitä omaa ykköslajia.


Kiertueen osin alustava aikataulu:

Pistelasku viime vuoden tapaan

Viimevuotinen pistelasku toimi mukavasti, joten jatkamme sillä. Pistelaskulla pyritään kannustamaan kaikkia myös vähemmän suosittuihin lajeihin. Jännityksen lisäämiseksi viimeisessä turnauksessä eli Yösäbässä on tarjolla tuplapisteet. Katso pistelasku viimevuotiselta sivulta: Grand Slam 2013 pistelasku.