Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Palvelukseen halutaan: Höntsyn harrastevetäjiä

Höntsy etsii jatkuvasti asiakkaidensa keskuudesta henkilöitä, jotka haluaisivat harrastepohjalta vetää Höntsyn vuoroja. Vastineeksi saat hyvän mielen ja toimivan Höntsyn lisäksi omat höntsäilysi ilmaiseksi. Kiinnostuitko? Täytä hakemus nyt!

1Harrastevetäjiä on Höntsyssä ollut jo pitkään ja pääosin kokemukset ovat olleet hyviä. Harrastevetäjäsysteemin avulla voimme tarjota selvästi enemmän vuoroja kuin muuten olisi mahdollista. Erityisesti pienten ryhmien pelit (mm. lentis yhdellä kentällä) eivät olisi mahdollisia ilman harrastevetäjiä. Uusi harrastevetäjä voi ottaa haltuunsa jo olemassaolevan hänelle hyvin sopivan vuoron. Usein uusi vetäjä toimii kuitenkin samalla kimmokkeena sille, että perustetaan ajan ja paikan osalta juuri hänelle erityisen hyvin sopiva uusi vuoro.

Höntsyn harrastevetäjän tehtäviin kuuluu: Keskimäärin yhden Höntsyvuoron vetäminen viikossa, ja siihen liittyvät välttämättömät tukitoimet, kuten varusteiden huolto. Vetäjä on ajoissa paikalla, tietää vuorolle ilmoittautuneet ja huolehtii siitä, että väkeä otetaan vuorolle oikea määrä sääntöjen mukaisesti. Hän myös tarkistaa ja myy liput. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät muovikortit ja liikunta- ym. setelit, käteisen rahan käsittelystä harrastevetäjän ei tarvitse huolehtia. Vuoron alettua hän huolehtii siitä, että jaot pysyvät tasaisina ja peli höntsyhenkisenä. Harrastevetäjä voi aina (halutessaan) varata pelipaikan vetämälleen vuorolle, eli emme odota että toimit tuomarina tms.

Edellytämme sinulta: kokemusta toiminnastamme höntsärin roolissa. Innostavaa, reilua ja höntsyhenkistä asennetta sekä luontaista auktoriteettia, jolla puuttua mahdollisiin ongelmiin. Tarpeeksi kuuluvaa ääntä. Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Perus-ensiaputaitoja ja kassajärjestelmäämme sopivan älypuhelimen tai tabletin (Android / iPhone) omistamista (jota osaat myös kohtalaisesti käyttää).

Tarjoamme sinulle: Kaikki Höntsyn tapahtumat itsellesi ilmaiseksi. Mukavan tavan harrastaa ja tuottaa samalla suurta iloa kanssaihmisille. Vedettäväksi sovitaan pääsääntöisesti tietty vakivuoro. Kun et pääse, käy joku toinen vetämässä “sinun” vuorosi ja vastaavasti voit itse käydä tuuraamassa jotakuta toista silloin tällöin. Hyvän fiiliksen Suomen parhaaseen palloiluyhteisöön kuulumisesta. Yhteistä virkistystoimintaa kerran pari vuodessa (saunailtaa / pikkujoulua / pikkujuhannusta) – toivottavasti jatkossa yhä useammin.

Kiinnostuitko? Opastus on tarjolla kaikille, samoin ensimmäiselle vetämällesi vuorolle tulee yleensä Ilkka tai joku palkattu vetäjä tukihenkilöksi. Täytäpä hakemus täällä. Jos mietit, onko homma sinua varten, voit tietysti myös kysellä asiasta nykyisiltä Höntsyisänniltä ja -emänniltä, ks. yhteystiedot.

Vastaa