Palvelukseen halutaan: Höntsyn harrastevetäjiä

Höntsy etsii jatkuvasti asiakkaidensa keskuudesta henkilöitä, jotka haluaisivat harrastepohjalta vetää Höntsyn vuoroja. Vastineeksi saat hyvän mielen ja toimivan Höntsyn lisäksi omat höntsäilysi ilmaiseksi ja pääset tosi mukavaan porukkaan mukaan. Kiinnostuitko? Täytä hakemus nyt!

Vetäjiä pakohuoneella kesäjuhlissa 2018 (on meillä naisiakin, vaikkeivät just tähän kuvaan osuneetkaan).

Harrastevetäjäsysteemin avulla voimme tarjota selvästi enemmän vuoroja kuin muuten olisi mahdollista. Monien pelien (esim. yhden kentän lentis) tarjoaminen olisi taloudellisesti mahdoton yhtälö ilman vapaaehtoisia vetäjiä.

Uusi harrastevetäjä voi ottaa haltuunsa jo olemassaolevan hänelle hyvin sopivan vuoron. Usein uusi vetäjä toimii kimmokkeena sille, että perustetaan juuri hänelle erityisen hyvin sopiva uusi vuoro.

Mitä harrastevetäjä tekee?: Vetää keskimäärin yhden Höntsyvuoron viikossa ja tekee siihen liittyvät välttämättömät tukitoimet, esim. varusteiden huolto. Vetäjä on ajoissa paikalla, tietää vuorolle ilmoittautuneet ja huolehtii siitä, että väkeä otetaan vuorolle oikea määrä sääntöjen mukaisesti.

Hän myös tarkistaa ja myy liput. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät muovikortit ja liikunta- ym. setelit, käteisen rahan käsittelystä harrastevetäjän ei yleensä tarvitse huolehtia. Vuoron alettua hän huolehtii siitä, että jaot pysyvät tasaisina ja peli höntsyhenkisenä. Harrastevetäjä voi aina (halutessaan) varata pelipaikan vetämälleen vuorolle, eli emme odota että toimit tuomarina tms.

Edellytämme sinulta: kokemusta toiminnastamme höntsärin roolissa. Innostavaa, reilua ja höntsyhenkistä asennetta sekä ainakin jonkin verran auktoriteettia, jolla puuttua mahdollisiin ongelmiin. Tarpeeksi kuuluvaa ääntä. Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Perus-ensiaputaitoja.

Tarjoamme sinulle: Kaikki Höntsyn tapahtumat itsellesi ilmaiseksi. Mukavan tavan harrastaa ja tuottaa samalla suurta iloa kanssaihmisille. Vedettäväksi sovitaan pääsääntöisesti tietty vakivuoro. Kun et pääse, käy joku toinen vetämässä ”sinun” vuorosi ja vastaavasti voit itse käydä tuuraamassa jotakuta toista silloin tällöin, yhteisössämme kaikenlaiset tuuraukset, vaihdot yms. ovat toimineet aina oikein hyvin. Hyvän fiiliksen Suomen parhaaseen palloiluyhteisöön kuulumisesta. Yhteistä mukavaa virkistystoimintaa (kesäjuhlat, pikkujoulut, iltahöntsyt) tarjoiluineen sun muineen.

Kylmiltään vetämään ei tarvitse kenenkään mennä, eli meiltä löytyy asiaan oppaat ja opastusta, lisäksi eka kerralla Ilkka tai joku muu kokenut vetäjä tulee mukaan henkiseksi tueksi. Tarvittavia varusteita (pallot, liivit, molarin kamat, kassalipas & maksupääte, työvaatteet, yms.) järjestetään aina jokaiselle vetäjälle erikseen tarpeeksi. Eli niitä ei tarvitse olla koko ajan noutamassa tai viemässä jostain jonnekin, vaan nappaat ne omasta kaapistasi mukaan kun lähdet vuoroa vetämään.

Kiinnostuitko?  Täytäpä hakemus täällä. Jos mietit, onko homma sinua varten, voit tietysti myös kysellä asiasta nykyisiltä Höntsyisänniltä ja -emänniltä, ks. yhteystiedot.