Höntsy Grand Slam 2013

Vuoden 2013 Höntsy Grand Slam -kiertue on saatu päätökseen. Vuoden Höntsäriksi kruunattiin seitsemän turnauksen jälkeen Jari Martikainen. Kakkoseksi tuli Raino Pikkarainen ja kolmoseksi Mikko Lehto. Viimeisen turnauksen raportin ja koko kiertueen lopulliset tulokset löydät täältä.

Jokainen turnaus on oma kilpailunsa jossa voittajat palkitaan, mutta samalla kerätään myös kokonaiskilpailun eli Grand Slamin pisteitä. Koko Grand Slam -kiertueen voittaja kruunataan viimeisessä turnauksessa Vuoden Höntsäriksi! Vuoden aikana kokonaiskilpailun johtajan voi bongata Duosportin tarjoamasta upeasta paidasta, Ranskan ympäriajon tyyliin. Hienojen pokaalien lisäksi turnauksissa on jaossa Punnitse & Säästä -ketjun lahjoittamia palkintoja.

Turnauksissa sovellettava pelin perusidea on napattu taulukkosählystä. Taulukkopeliä sovelletaan toki eri tavalla eri lajeissa, mutta perusidea on sama: lyhyehköjä pelejä vaihtuvin jaoin, kerätyt yksilöpisteet ratkaisevat. Tarkemmat lajikohtaiset säännöt löydät aina kyseisen turnauksen ennakkoinfosta, kunhan niin pitkälle päästään.

Jo totuttuun tapaan joka turnauksessa taataan kaikille pitkä turnaus ja paljon pelejä menestyksestä riippumatta. Toivomme, että Grand Slamin idea rohkaisee kaikkia ylittämään totuttuja raja-aitoja ja kokeilemaan muitakin lajeja kuin sitä omaa ykköslajia.


Kiertueen aikataulu:

Pistelasku on uudistunut

Pistelaskua on uudistettu viimevuotisesta siten, että pyrimme kannustamaan kaikkia myös vähemmän suosittuihin lajeihin. Jännityksen lisäämiseksi viimeisessä turnauksessä eli Yösäbässä on tarjolla tuplapisteet. Katso uusi pistelasku täältä: Grand Slam 2013 pistelasku.