Höntsyisäntä Jone Virtanen

Kuka: Höntsyisäntä
Nimi: Jone Virtanen
Yhteystiedot:
jone.virtanen ( ät) hontsy.fi
040 259 2207.

Jone VirtanenIkämiestason saavuttanut (iki)liikkuja esittäytyy höntsyväelle. Liikkumisen merkitystä niin fyysiselle kuin henkiselle hyvinvoinnille ei pidä aliarvioida. Vaikka nuoruudessa on joskus saavuttanut jopa jonkun leikkimielisen piirimestaruus-, suomenmestaruusmitalin yksilölajeissa, niin parhaat hetket ovat niitä joukkuelajien tuomia muistoja, joiden joukossa yksi maailmanennätyssuorituskin.  Lukuisat pelireissut niin kentällä kuin kentän ulkopuolella luodut teamspirit-hetket, se polttoaine jolla luodaan yhteenkuuluvuus, jonka tuomaa menestystä ei mitata voitoin vaan jokaisen yksilön hyvinvoinnilla.

”Raskas työ vaatii raskaat huvit” – Olen työskennellyt mm. reilusti yli kymmenen vuoden ajan kone- ja ajoneuvotekniikan nuoriso- ja aikuiskouluttajana. Koulutukseltani olen suunnitteluinsinööri ja toimin tällä hetkellä asiantuntijatehtävissä järjestelmäsuunnittelijana. Henkisesti raskas työ vaatii fyysisesti raskaat huvit. On hyvä päästä nollaamaan päätään pallokentille tai vaikkapa kävellen luontopoluille koiran kanssa, kesäiset maaseudun mutkatiet kesäkahviloineen moottoripyörällä saavat taatusti ajatukset keskittymään muualle kuin työhön.

Sitä saa olla monesta asiasta kiitollinen ja yksi niistä ehdottomasti on se, että on saanut ja pystynyt harrastamaan. Toivottavasti näitä pieniä onnistumisen hetkiä on vielä edessä ja saan osaltani olla mukana höntsyn hengessä, vaikka kaikilla meillä on huonot hetkemme eikä pelit omasta mielestä suju toivotulla tavalla ja virheitä sattuu kaikille mut tärkeintä ei ole voitto vaan osanotto, suvaitsevaisuus ja hyvä ryhmähenki.

Nähdään kentillä ja kentän ulkopuolella,

Jone