Höntsyisäntä Ville Virjo

VillecoopKuka: Höntsyisäntä
Nimi: Ville Virjo
Yhteystiedot:
ville.virjo (ät) hontsy.fi
040 541 4242

Nimi on Ville Virjo ja olen 1974 syntynyt Höntsy-yrittäjän isoveli Tampereelta. Vaimo, tyttö ja poika löytyy kotoa, koiraa tai kissaa ei.

Olen vetänyt Höntsyn vuoroja vuoden 2012 alusta saakka, säännöllisen epäsäännöllisesti. Lähinnä olen ollut vetäjänä mukana sählyssä ja pipakiekossa, joskin myös pesäpallo, koripallo, lentis ja futsal on kanssa tuttuja pelaajana.

Palloilu ja liikunta tuntuvat vuosi vuodelta haukkaavan elämästä isomman palasen. Oma taustani on ravintolapuolelta, siellä viihdyin ravintolapäällikkönä vuoden 2006 lopulle, jolloin perustin kenkäkaupan. Kävin kouluaikoina lähes ulkomailla, vietin pari vuotta Turussa (!) koulutuksen tiimoilta. Lempinimi oli Jutila. En tiedä miksi. Pidin kenkäkauppaa vuoden 2013 elokuun loppuun asti ja siitä lähtien olen toiminut Deliservice Punnitse & Säästä OY:n leivissä, työnkuvana varastomies.

Ai niin, se palloilu. Oma palloilutausta käsittää lajeja laidasta laitaan: pesäpalloa, jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, pöytätennistä… Liikunnan ohjaamisesta kokemusta alkaa olla.

Menneen vuoden isoin juttu työpaikan vaihtumisen ohella on ollut valmennus: Olen valmentanut Manse PP:n D-tyttöjä, jossa pelaa rakas tyttäreni Heini. Tähän liittyen suoritin myös junioripesäpallovalmentajakoulutuksen, joka antoikin hommaan paljon.  Jatkan tätä valmennustyötä myös jatkossa, joten tama rajoittaa osallistumistani Höntsyn toimintaan. Aika ei aina riitä, vaikka halua olisikin.

Ajan riittämättömyydestä on tällä hetkellä osaltaan ollut huolehtimassa myös veljeni Ilkka ja Petri, antamalla itselleni 40-vuotislahjaksi osallistumisoikeuden ensi vuoden elokuussa Tahkon täystriathloniin. Koska aion siellä päästä maaliin ja olla vielä elossakin, joudun talven aikana hiukan läskiä kurittamaan.

Höntsyssä on parasta höntsyhenki. Se löytyy nykyään joka vuorolta, kaveria ei jätetä vaan kaikki otetaan mukaan. Odotan innolla jokaista pelikertaa, oli laji mikä tahansa. Pyrin huolehtimaan siitä että minun vuoroillani kaikki viihtyvät. Eli jos olenkin häviävällä puolella, sehän on vain hyvää asiakaspalvelua ;).