Höntsypäällikkö Eetu Malli

Kuka: Höntsypäällikkö
Nimi: Eetu Malli
Yhteystiedot:
eetu.malli ( ät) hontsy.fi
0400 773 041.

Olen valmistunut Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja suorittanut siellä urheiluopistojen välisen personal trainer -koulutuksen. Varala antoi minulle monipuoliset ohjaus- ja lajitaidot liikunta-alalle. Olen nuorempana pelannut useamman vuoden jalkapalloa, mutta olen aina tykännyt eri palloilulajeista. Nykyään harrustuksiini kuuluu kuntosalilla käynti, frisbeegolf sekä lenkkeily.

Tällä hetkellä toimin yrittäjänä ja teen pääasiassa valmennushommia Nokian Easyfitillä. Jos näette minua siellä tai Höntsyn vuoroilla haluatte jutella treenailusta, niin tulkaa ihmeessä juttelemaan.

Höntsyn tunneilla pyrin pitämään leppoista ja hauskaa ilmapiiriä yllä omalla tsemppaamisella ja olemuksellani. Törmäillään siis kentällä!