Kokeilu: ilmaisia paikkoja Höntsyihin

Höntsy alkaa hiihtolomaviikon jälkeen tarjota sosiaalisin perustein ilmaisia paikkoja palloiluvuoroilleen. Tarkoituksena on toisaalta tuoda palvelu niidenkin ulottuville, joilla ei ole varaa siitä maksaa – toisaalta tarjota aina parempia pelejä maksaville asiakkaille. 

Paikkoja tarjotaan sosiaalisin perustein, eli ryhmään hyväksytään henkilöitä jotka syystä tai toisesta ovat tavallista enemmän ilmaisten höntsyjen tarpeessa. Höntsyn maksut ovat varsin kohtuullisia ja normaalituloisella henkilöllä ei yleensä ole vaikeuksia niitä maksaa. Toivomme, että mukaan liitytään  ns. tositarpeesta, eikä pelkästään ”olisi kiva saada juttuja ilmaiseksi” -periaatteella. Tämän vuoksi pyydämme liittyjiltä lyhyen perustelun. Mitään todisteita ei vaadita.

Ilmaishöntsyjä tarjotaan omassa Hobbydeed-ryhmässään nimeltä ”Höntsyn ilmaishöntsyt”. Mikäli koet, että sinä olet ilmaishöntsyjen tarpeessa, laita ihmeessä liittymispyyntö sisään. Jos tiedät tai luulet, että tuttavapiirissäsi on tällaisia henkilöitä, levitä sanaa. Ryhmään hyväksytään jäsenet liittymispyyntöjen perusteella, muista perustella pyyntösi. Emme perustele tarkemmin hylkäämisiä tai ryhmästä poistamisia. Jaamme ryhmässä palvelua ilmaiseksi, ja teemme sen omilla ehdoillamme.

Todennäköisimmin aluksi paikkoja on silloin tällöin tarjolla sählyyn ja futsaliin.

Tarkoituksena on jakaa ilmaiseksi Höntsyn ”hävikkiä”. Esimerkiksi jos sählyvuorolle normaalisti otetaan 20 kenttäpelaajaa, ja heitä näyttää olevan iltapäivällä tulossa vain 7, voidaan laittaa ilmaiseksi vaikka 4-5 paikkaa jakoon. Huom. maalivahdit pelaavat salibandyssä ja sählyssä muutenkin ilmaiseksi, ja varusteita on lainattavissa – jos haluat maalivahdiksi, varaa paikka Höntsyn yleisen Hobbydeed-ryhmän kautta.

Ilmaishöntsyjen säännöt:
  • Ryhmään tulee näkyviin vain tapahtumia, joihin on ilmaisia paikkoja. Kun tapahtumia lisätään, lähtee Hobbydeed-viesti kaikille ryhmän jäsenille (jos haluat saada sen sähköpostiisi, varmista sähköpostiosoitteesi Hobbydeedissä).
  • Emme takaa mitään tiettyä määrää tapahtumia tai paikkoja esim. per viikko. Paikkoja laitetaan tarjolle tilanteen mukaan.
  • Ryhmä on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.
  • Mikäli varaat ilmaisen paikan, sitoudut myös käyttämään sen. Pakottavasta syystä voit perua paikan kolme tuntia ennen tapahtumaa. Oharien tekeminen eli paikan varaaminen ja käyttämättä jättäminen johtaa hyvin herkästi ryhmästä poistamiseen.
  • Varaathan paikan vain sinulle sopivalle vuorolle. Tämä koskee erityisesti lentopalloa, jossa on eritasoisia vuoroja, ks. lentiksen tasokuvaukset
  • Varaa paikka vain yhtä kautta! Älä siis varaa paikkaa sekä ilmaishöntsy-ryhmästä että Höntsyn yleisestä ryhmästä.
  • Liittymällä ryhmään ja varaamalla paikan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja Höntsyn sääntöjä.  Saavu vuorolle ajoissa, käyttäydy siellä hyvin ja hyvässä höntsyhengessä. Mikäli pelaamisesi aiheuttaa meille ongelmia, poistamme sinut ryhmästä. 
  • Sääntöjä täydennetään ja päivitetään tarvittaessa.
  • Nimesi ja jäsenyytesi ryhmässä näkyy vain Höntsyn ylläpidolle ja Höntsyn vetäjille – ei muille pelaajille eikä edes muille tämän ryhmän jäsenille. Pelaat ilmaiseksi, mutta muuten aivan samoin ehdoin kuin muutkin pelaajat.
Höntsyvuoroista ja Höntsystä yleisesti löydät tietoa www.hontsy.fi . Kaikki maksulliset palloiluvuoromme löytyvät kaikille avoimesta Hobbydeed-ryhmästä nimeltä Höntsy kaikille avoimet palloiluvuorot (Höntsy Oy), johon kuka tahansa voi liittyä suoraan ilman hyväksyntää.