Isi on terve kun se leikkii!

Leikkiä isi saa Höntsyssä. Anna iskälle isänpäivänä 11.11. lahjaksi läjä leikkihetkiä, jotka voi käyttää niin omanikäisten kaverien kanssa kuin perheen kanssa perhehöntsyssäkin. Tänä vuonna kaksi isänpäiväspesiaalia – ja tietysti kaikki normaalit tuotteet & lahjakortti valitsemallesi summalle.

Anna isinkin leikkiä!
Photo by HurleyFamily.
Anna isinkin leikkiä

Spesiaali 1: Höntsyä iskälle

Lahjan antajan voi olla vaikea tietää, miten usein isä haluaa Höntsyssä käydä – eli pitäisikö antaa sarjalippu vai hommata Höntsypassi. Tähän ongelmaan on ratkaisuna isänpäiväspesiaalimme: Lahjoita sinä isälle 5 kerran kortti, niin me lahjoitamme Höntsypassiin ensimmäisen kuukauden! Lahjakortilla saa siis 5 kerran kortin. Mikäli iskä intoutuu kortin käytettyään aloittamaan saman tien Höntsypassin, saa hän lahjakortilla kuitattua siitä ensimmäisen kokonaisen kuukauden. Lahjakortin hinta on 35 euroa eli normaalin 5 kerran kortin hinta. Postikulut sisältyvät hintaan. Höntsypassin ilmaiskuukausitarjous koskee henkilöitä, joilla ei ole aiemmin ollut Höntsypassia ja on voimassa 28.2.2013 asti.

Spesiaali 2: ”Iskä, lähde mun kanssa pelaamaan” -paketti
Toinen isänpäiväspesiaalimme on ”Iskä, lähde mun kanssa pelaamaan” -paketti jossa lahjan antajakin pääsee nauttimaan lahjasta perhehöntsyissä . Paketti on 5+5 -kortti eli normaali viiden kerran kortti sekä viiden kerran lastenlippu. Liput ovat voimassa tämän talvikauden eli 31.5.2013 asti. Tämä paketti hintaan 49 euroa ja vielä postikulut kaupan päälle!

Muita, edullisempia lahjavinkkejä isälle: tietysti uuden asiakkaan lahjakorttimme. Myös Höntsyn pelivaatteet ovat hyvä lahja.

Isänpäiväspesiaalit voit hankkia kätevästi tältä sivulta – klikkaat vain haluamasi paketin osalta alla olevaa osta-nappia. Kun teet tilauksesi viimeistään tiistaina 6.11., saat lahjakortin postissa perjantaihin 9.11. mennessä. Postikulut sisältyvät hintaan. Myös viime tipassa tilaaminen onnistuu, voimme lähettää lahjakortin sinulle pdf-tiedostona sähköpostiin. Muista ilmoittaa maksun yhteydessä, jos haluat että postitamme lahjakortin eri osoitteeseen kuin omasi (esim. suoraan lahjan saajalle).

Osta isänpäiväspesiaali 1 (5 kerran kortti ja optio ilmaiseen passikuukauteen) tästä (35 €):

Toimitustapa
Muu ohjeesi Höntsylle

Osta isänpäiväspesiaali 2 (5+5 kerran kortti aikuinen+lapsi, 50 €) tästä:

Toimitustapa
Muu ohjeesi Höntsylle

Verkkomaksamisesta ja PayPalista, jonka kautta maksu välittyy, löydät tarvittaessa lisätietoja verkkokauppamme sivuilta. Myös lahjakortti on mahdollista ostaa suoraan Höntsyn vuoroilta tai muuten sovittavalla tavalla.

Uuden asiakkaan kortin tai Höntsyn pelivaatteita voit ostaa verkkokaupasta.