Järvensivun koulu

Sijainti: Järvensivulla, Pöllöntaival1, 33100 Tampere. Katso Google maps tai Eniro,molemmista voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Bussi 10 tulee aivan viereenPääskynpolun pysäkille. Busseilla 22, 23 ja 30 pääsee Tilhentienpysäkille Kalevantielle, josta pääsee kävelemään mäkeä alas jarautatien ali koululle. (Reittihakujen ehdottama Vuohensillanpysäkki on sekin vaihtoehto, mutta hieman kauempana). Haeaikatauluja kätevästi Matka.fi-palvelusta täältä.

Sisäänkäynti: Punaisen tiilirakennuksen pääovesta,ovessa Höntsyn opaste. Portaat ylös ja oikealle. Seuraa opasteitapukuhuoneisiin, ne ovat kellarikerroksessa sokkeloisen matkanpäässä. Pukuhuoneissa naisten ja miesten puoli on erotettuainoastaan seinällä (ei erillisiä ovia jotka saisi kiinni, katsokuva alhaalla) – suihkun puolella on verho joka vedetään naisten jamiesten suihkun väliin. Kunnioitathan kanssapelaajienyksityisyyttä!

Liikuntasali: Pienehkö sali, materiaalinaparketti. Futsalia pelataan pikkupelinä pieniin maaleihin. Sählyäkoko salissa 4 vs. 4, maksimimääränä pidetään seitsemää pelaajaaper joukkue.

Järvensivun koulu
Koulurakennus, älä erehdy menemään vieressä olevaan puurakenteiseenosaan.

Liikuntasali
Liikuntasali on pieni mutta valoisa

Pukuhuone
Pukuhuoneet, kuva pukuhuoneen ovelta