Karosen koulu (Annalassa)

Sijainti: Annalassa, Juvankatu 71, 33710 Tampere. Keskustasta päin jatketaan Juvankatua suht pitkälle, ensin vasemmalle jää perinteisemmän näköinen Annalan koulu. Karosen koulu on uudempi, modernin näköinen rakennus Juvankadun päässä keskustasta päin tultaessa viimeisenä kadun vasemmalla puolella. Katso karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Annalaan pääsee keskustasta busseilla 9 ja 19. Lähin pysäkki on Pitkäniitynkadun pysäkki n. 200 metriä ennen koulua. Kyseessä on seuraava pysäkki sen jälkeen, kun bussi on palannut Juvankadulle pienen Annalan ”keskustassa” tehdyn mutkan jälkeen. Kävelymatkaa pysäkiltä koululle on parisataa metriä. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Juvankadulta katsottuna sisäänkäynti liikuntatiloihin illalla on rakennuksen takapuolelta, pitkältä sivustalta. Katso alla olevat kuvat. Kyseisellä seinustalla ei ole parkkipaikkoja, vaan lähin luvallinen paikka on rakennuksen kaupungista päin katsottuna taimmaisessa päädyssä.

Liikuntasali: Sali on kohtuullisen kokoinen ja moderni, lattiamateriaalina on matto. Kaukalokin löytyy.

Karosella sisäänkäynti liikuntatiloihin etualalla näkyvästä ovesta (Juvankadulta katsottuna koulun takapuolelta).
Pukukoppikäytävä: pukkarit oikealla puolella, saliin sisäänkäynti vasemmalla. Ulkokentät tulee jättää ulko-oven luo.
Sali on korkea, lattiamateriaalina matto.