Kissanmaan koulu

Sijainti: Kissanmaalla lähellä Taysia, Teiskontie 28, 33520 Tampere. Koulu on toisella puolella Teiskontietä kuin TAMKin Kaupin toimipiste (ja Tays). Katso Eniron karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Huom! Autolla osoite Teiskontie 28 ei vielä paljoa auta, sillä Teiskontien varteen ei voi pysäköidä. Autolla tuleekin kiertää esim. Kissanmaankadun ja Karhukadun kautta Hippoksenkadun ja Karhukadun risteykseen, josta pääsee ajamaan koulun pihaan ja parkkipaikalle. Navigaattoriin osoitteeksi kannattaa syöttää Hippoksenkatu 5 – katso Eniron karttasivu täältä. Tällöin pääset Hippoksenkadun päähän josta pääset hurauttamaan koulun parkkikselle (ks. kuvat).

Bussiyhteydet: Ainakin bussit 16, 18, 19, 28, 29 ja jokunen seutubussi ajavat keskustan suunnasta Kissanmaan koulun pysäkille Teiskontielle. Siitä näet koulurakennuksen selvästi, kävelet vain sen etupuolelle. Busseja kulkee monia ja taajaan koska Kissanmaan koulun pysäkki on vain yhden pysäkin keskussairaalasta kaupunkiin päin. Keskustaan päin mentäessä toisella puolella tietä on TAMKin pysäkki. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Pukuhuoneisiin ja sisäliikuntatiloihin: Sisäänkäynti koulun etupuolelta (ks. kuvat). Kouluun pääsee sisään sekä oikealla että vasemmalla olevista ovista ja laitamme niihin asianmukaiset opasteet. Miesten sisäänkäynti vasemmalla olevasta ovesta, miesten pukuhuone on heti oven jälkeen oikealla, liikuntasali raput ylös 2. kerrokseen. Naisten sisäänkäynti oikealla olevasta ovesta, naisten pukuhuone raput alas kellarikerrokseen, liikuntasali taas raput ylös 2. kerrokseen. Pukuhuoneet ovat siis eri rapuissa, molemmista rapuista pääsee liikuntasaliin. Liikuntasali on suhteellisen pieni, lattiamateriaalina on parketti. Salibandymaaleja ei ole käytössä, joten molariksi tämän koulun sählyvuoroille ei voi tulla.

Osoitteessa Teiskontie 28 on pysäkki mutta ei pysäköintimahdollisuutta

Näkymä osoitteesta Hippoksenkatu 1. Sinä asioit kiinteistössä,
joten voit hurauttaa tästä koulun parkkikselle.

Kuvassa parkkis joka jatkuu talon takanakin. Kuvaajan kohdalta vasemmalle niin tulet koulun eteen.

Luiskaa ylös ja oikealle, siitä sisään.

Liikuntasali on kotoisan kokoinen.
Kuvaa otettaessa vielä remontti kesken – sählyssä nurkat ym. saadaan laidoitettua puupenkeillä.