Koivistontie 31 / Tredun sali

Sijainti: Koivistonkylässä, Koivistontie 31, 33820 Tampere. Sali on aivan Koivistonkylän keskustan tuntumassa, sen läpi kulkevan Koivistontien varrella – keskustan suunnasta tullessa vasemmalla puolella tietä oleva valkoinen rakennus (alla kuvassa). Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Vaikka sali ei enää kai virallisesti ole Tredun käytössä, näkyy kartoissa tuolla kohdalla Tredun toimipiste.

Bussiyhteydet: lähimmäksi pääset bussilla Viinikankatu 56:n pysäkille bussilla nro 14, kävelymatkaa ei juuri jää. Muita lähelle tulevia busseja ovat ainakin 13, 5 ja 50. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: tämä on hieman vaihdellut, välillä sisään mennään heti paraatiovesta (melkein keskellä alla olevaa kuvaa) parkkikselta, joskus taas pitää mennä vasemmalta portaat alas ensin. Paikalla pitäisi aina olla iltavahtimestari, joten hän neuvoo eteenpäin. Sali on samassa kerroksessa kuin sisääntuloaula (parkkipaikan kanssa samassa tasossa), ja pukuhuoneet ovat ihan sen vieressä vasemmalla.

Liikuntasali: Salissa on katto korkealla ja lattiassa parketti. Saliin mahtuu kaksi täysikokoista lentopallokenttää ja niiden ympärille kivasti tilaa.

Koivistontie - Tredu-Kiinteistöt OY