Koripallokausari keväälle 2022

Keväälle 2022 nyt mahdollista ostaa koripallon kausikortti, joka myydään vain mikäli riittävän moni sen ostaa. Se sisältää kaikki kevään korisvuorot (toukokuun loppuun – alkukeväästä kaksi vuoroa viikossa ja maaliskuun puolivälistä eteenpäin yksi). Mikäli kausareita myydään vähintään 20, laitetaan viikkoon kolmaskin koris ja se tulee samaan hintaan. 

Suoraan tilaamaan tästä

Kausikortin hinta on 99 / 89 euroa. Halvempi hinta on tarjolla ei-työssäkäyville (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, ym.). Huom. jos sinulla on korista varten ostettu sarjakortti, jossa on käyttämättömiä kertoja, niin ne kerrat voidaan hyvittää vaihdossa kausikorttiin.

Mitä kausari pitää sisällään?

Kevätohjelman alkaessa koriksen osalta 12.1. on tarkoitus pelata koripalloa kahdesti viikossa: tuttuun tapaan keskiviikkoisin Amurissa klo 20-21.30 ja lisäksi Pohjois-Hervannan koulun upeassa salissa sunnuntaisin klo 17-18.25.

Näillä näkymin Pohjois-Hervannassa pelataan 13.3. asti. Siihen asti nimittäin futsalia voidaan pelata Pirkkahallissa, ja alustava suunnitelma on, että futsal-vuoro palaa 20.3. alkaen takaisin Pohjois-Hervantaan.

Kausikortit myydään ehdollisesti, eli em. suunnitelma toteutuu, mikäli kausikortteja on 31.12.2021 mennessä tilattu vähintään noin 15 kpl. Tällä halutaan varmistaa, että vuoroille on myös tulossa pelaajia – eli jos tilaajia on vähemmän ei kausikorttia tule, vaan mennään muulla tavoin eteenpäin.

Kausarin ostajalle siis taataan em. suunnitelman mukaiset vuorot, eli Amurin vuoro koko kevääksi ja Pohjois-Hervannan vuoro 13.3. asti. (Yksittäisiä kertoja voi toki jäädä väliin saliperutuusten vuoksi). Mikäli nämä jostakin (esim. korona) syystä eivät toteudu, on kausikortin ostajalla mahdollisuutta saada hyvitystä.

Jos kausareita tilataan vähintään 20, tulee viikkoon – ainakin kokeeksi – kolmaskin koripallovuoro ja kausikortin hinta pysyy samana. Tuo kolmas vuoro olisi tulossa todennäköisesti Takahuhdin yläkoululle (Ristinarkun koulu) tiistaisin klo 17-18, ellei satu tipahtamaan parempaa salia syliin ennen kevättä.

Tarkoituksena tällä tempauksella on nostaa koripalloa Höntsyssä vähän seuraavalle tasolle – viime aikoina on pelattu kerran viikossa ja sekin vuoro ollut kävijämäärien puolesta vähän siinä ja siinä. Kokemus muista lajeista on osoittanut, että kunhan saadaan rinkiä isommaksi ja pystytään tarjoamaan useampia vuoroja viikossa, niin homma lähtee toimimaan ihan eri tavalla. Katsotaan josko saataisiin tämä tapahtumaan koripallon osalta nyt!

Tee oma tilauksesi täällä!