Lentopallo-ope Mitja Ohtola

Kuka:Lentiskoulun vetäjä
mitja-ohtolaNimi: Mitja Ohtola
Yhteystiedot:
mitja.ohtola (ät) hontsy.fi
044 3100 381

Olen -95 syntynyt lentopallointoilija. Lentopallo on ollut lajini noin 8-vuotiaasta alkaen. B-juniori-ikäisenä tuli pelattua lentopalloa ihan kotimaisen ikäluokan parhaiden seassa, ja olen saanut omat lentopallo-oppini entiseltä liigapelaajalta.

Sittemmin olen siirtynyt Höntsyn lentiksen pariin. Tavallisten pelivuorojen ohella olen ollut mukana heti ensimmäisessä Höntsyn lentisjoukkueessa, ja tätä nykyä pelailen Evolution Volley -porukassa Tampereen kuntosarjassa. Näissä ympyröissä on myös tullut harjoiteltua treenien vetämistä ja erilaisten asioiden opettamista. Olen vetänyt Höntsyn perusmuotoisen lentiskoulun jo kertaalleen syksyllä 2017, ja hieman edistyneemmille tarkoitetun vastaavan kurssin keväällä 2018. Pyrin olemaan kannustava ja uskon että kärsivällisyyttä riittää.