Nääshalli

Sijainti: Näsinpuiston alla (lähellä Mustaalahtea / Särkänniemeä), osoite Näsijärvenkatu 8, 33210 Tampere. Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Halli sijaitsee maan alla, eli pinnalla on vain parkkipaikka ja sisäänkäynti (kuva sisäänkäynnistä ja muuta tietoa hallista täältä.) Aivan nääshallin edustalla on ilmaista (kiekko) parkkitilaa. Jos parkkis on täynnä, lisää maksutonta tilaa löytyy pidemmältä Näsijärvenkadulta (länteen päin mentäessä).

Bussiyhteydet: Ns. ratikkalinja eli bussi 3 / 3V pysähtyy aivan hallin edessä. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Liikuntatiloihin mennään siis maan päältä luiskaa alas, neuvonnan ja kahvion ohi pitkää käytävää etiäppäin. Sekä ensimmäisessä että toisessa käytävien risteyksessä on yleisiä naisten ja miesten pukuhuoneita.

Saleja on Nääshallissa vaikka kuinka paljon! Oikea löytyy seuraamalla opasteita tai katsomalla hallin palvelut, pohjapiirros, pukuhuoneet ym. täältä. Taaperohöntsyt vedetään ainakin aluksi Budo 3:ssa. Joskus saatamme pelata sählyä Liikuntasalissa.

Taaperohöntsyyn tulijat huomio! Lastenrattaat tulee parkkeerata ennen aulaa oikealle puolelle (ks. kuva alla), eli niillä ei saa ajella perille asti. Saliin ei saa tulla ulkokengillä eikä likaisilla sisäkengillä, vaan joko paljain jaloin, sukkasiltaan tai puhtailla sisätossuilla. Vaatteissa ei saa olla mitään terävää (kuten reisien tai punttien vetoketjuja), joka voisi vahingoittaa tatamia.

Tässä oikea parkkipaikka lastenrattaille. Älä sinä unohda taaperoasi niihin.
Tässä oikea parkkipaikka lastenrattaille. Älä sinä unohda taaperoasi niihin.
Budosali 3 on sopivan kokoinen ja tatami on ihanan pehmeä.
Budosali 3 on sopivan kokoinen ja tatami on ihanan pehmeä.