Nekalan koulu

Sijainti: Nekalassa, Lounaantie 2, 33800 Tampere. Katso Eniron karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet (pysäkit mainittu Keskustorilta päin tultaessa): Bussi 12 Nekalan koulun pysäkille, Bussi 31 myös aivan viereen Kuokkamaantie 14:n pysäkille. Bussi 15 (Nekalantie 54:n pysäkki) hieman kauemmaksi, lisäksi bussilla Viinikan liikenneympyrään, josta kävelyä kilometri (ainakin bussi 30). Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Sisäpihan puolelta koulun pääovesta. Pyrimme laittamaan opasteet oveen ja matkalla pukuhuoneisiin (pysyviä opasteita ei voi laittaa). Pukuhuoneet löytyvät pääovesta tultaessa oikealle, oven läpi pienet portaat ylös ja toisesta ovesta pukukoppikäytävälle. Pukukopit oikealla, liikuntasali vasemmalle portaat ylös.

Liikuntasali: Liikuntasali on koulun toisessa kerroksessa. Koulun sali on pitkä mutta kapea. Lattiamateriaalina on hyväkuntoinen parketti.

Nekalan koulu
Koulu Lounaantieltä nähtynä. Sisäänkäynti sisäpihalta, eli tästä katsottuna vasemmalle ja kierretään rakennuksen toiselle puolelle.

Väärä ovi
Tämä on väärä ovi – toiselle puolelle rakennusta on mentävä.

(Wrong door, entrance from the other side of the building.)