Toukokuun 2020 ohjelmaa

Normaalin laajuiseen toimintaan palataan 1.6.2020. Toukokuussa on tarjolla ulkolentistä ja jalkapalloa tilanteeseen sopeutetusti. Peleihin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen, ja siitä syystä ne ovat näkyvissä vain Hobbydeedin kautta. Näet HD-ikkunan tässä alla.

Ensimmäiset pelit lisätään 6.5. noin klo 12. Pelejä avataan ilmoittautumiselle vähitellen, eli koko loppukuuta ei laiteta varattavaksi kerralla. Toukokuun peleistä tarkemmat ohjeet HD-ikkunan alapuolella.

Epidemia-aikana pelaaminen edellyttää monia toimia, mm. hyvää käsihygieniasta huolehtimista (käsien pesu ennen ja jälkeen pelin, mieluusti käsidesiä myös juomatauoilla), toisten pelaajien koskettamisen välttämistä sekä sitä, että jokainen huolehtii itse omista juomistaan. Pelikentillä ei siis ole aiempaan tapaan Höntsyn vesitonkkaa. Alamme myös desinfioida varusteita, erityisesti lentopalloja.

Aivan erityisen tärkeään on tietenkin, että pelaamaan tullaan vain täysin terveenä! 

Toukokuussa ovat Höntsyssä voimassa seuraavat erityisjärjestelyt:

  • Kaikkiin peleihin on kaikille pelaajille pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Tällä pyritään hallitsemaan väkimääriä ja välttämään esim. se, että ilmoittautumatta tulevien myötä paikalle tulee kokoontumisrajoituksen ylittävä määrä väkeä. Tämä helpottaa myös pelien perumista huonon sään vuoksi (perutaan jos tulijoita ei ole, ja viestitään ilmoittautuneille).
  • Kokoontumisrajoitus on tällä hetkellä 10. Jalkapallossa isot kentät jaetaan kahteen osaan, joilla kummallakin pelaa korkeintaan 10 pelaajaa eli pelit 5 vs 5. On tärkeää, että kentät viettävät esim. juomatauot omina porukoinaan, eli ettei myöskään ennen-jälkeen pelin eikä juomatauoilla synny yli 10 henkilön rykelmiä. 
  • Ulkolentiksessä vastaavasti yksi pienryhmä per kenttä. Sen maksimikoko on 8 henkilöä eli 4 vs 4. Ryhmien välillä voidaan tehdä vaihdoksia, mutta ryhmät käyvät esim. juomatauoilla omilla paikoillaan (ei kokoonnuta yhteen.
  • Lentopallossa toukokuussa on voimassa torjuntakielto. Pelin tason mukaan tätä kompensoimaan voidaan liittää muita sääntöjä. Takakentältä verkon päälle putoavaan palloon saa hypätä. Lentopallot desinfioidaan aina ennen peliä ja erien välillä.
  • Jalkapallossa palloa ei saa koskea käsin (sivurajapotku) eikä pukata.