Pallosta Puhtia Pikkujouluihin!

Kentältä vauhtia, sen jälkeen jaksaa! Photo by: Mooganic.
Kentältä vauhtia, sen jälkeen jaksaa!
Photo by: Mooganic.

Pikkujoulukausi lähestyy. Mitä jos tänä vuonna tekisitte jotain muutakin kuin, no, you know. Pallo huokuu hikeä ja huumoria, ja pelikentältä on paljon mukavampi lähteä jatkamaan kohti illan ohjelmaa. Kysy yrityksellesi tai porukallesi tarjous Höntsyn ”hyvä omatunto” -paketista!

Eikö olisi mahtavaa käydä ensin hakemassa vähän vauhtia ja puheenaiheita pelikentältä? Siitä sitten johonkin mukavaan saunaan aloittelemaan iltaa, hyvään ravintolaan syömään ja lopuksi kannat kattoon! Tässä muutamia vaihtoehtoja:

– Perinteiset, mutta ihan omat Höntsyt vain teille alkuveryttelyineen, tsemppauksineen ja loppuvenyttelyineen. Yhdistetään tähän vielä jokin sopiva pikku kilpailu kuten rankkari-, tutka- tai taitokisa niin päästään illalla palkintojakin jakamaan. Valitse laji tai lajit itse: sähly, koris, futsal, lentopallo?

– Lajikokeilu jostakin teidän porukallenne vähän vieraammasta tai muuten vain eksoottisesta lajista. Miten olisi jumppapallolla pelattava norsupallo tai itse rakennettavilla välineillä mentävä sanomalehtisähly? Footvolley tai ultimate? Toki tämä sopii myös perinteisempään lajiin, jos sitä ei ole tullut (aikoihin) pelattua – eli esim. lentopalloon, futsaliin tai korikseen. Käydään alussa läpi lajin säännöt ja perustekniikat, opetellaan niitä ja sitten höntsätään. Norsupalloa et nauramatta pelaa, mutta hiki tulee silti:

– Perinteisempi pallo-ottelu: kauttamme sali, tuomari(t), peliliivit, toimitsijat ja urheilutoimittajan ammattitaidolla tehty juttu kuvineen ja haastatteluineen. Valitkaa joukkueet oman porukan sisältä tai haastakaa naapurifirma!

Kaikista tapahtumista saatte halutessanne valokuvia ja hyvässä hengessä tehdyn raportin, joka kelpaa laittaa vaikka firman nettisivuille tai jos ei ihan sinne kehtaa, niin sitten kahvihuoneen seinälle muistoksi karkeloista. Voimme järjestää pelkän höntsyosuuden tai olla mukana järkkäilemässä myös illan jatko-ohjelmaa saunoineen ja ravintoloineen!

Kerro tarkemmin toiveesi ja kysy tarjous: yrittäjä Ilkka Virjo, ilkka.virjo@hontsy.fi, puh. 0405803727.

Kyllä illan mittaan ehtii, vaikka Höntsyistä aloittaisikin!

Photo by Gagarins experiences. Kyllä illan mittaan ehtii, vaikka Höntsyistä aloittaisikin!
Photo by Gagarins experiences.
Kyllä illan mittaan ehtii, vaikka Höntsyistä aloittaisikin!