Pesäpallokesän 2020 ennakkomyynti & kartoitus

Tänä kesänä pesistä pelataan Kalkun kentällä ainakin keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Koronasta johtuen aloitus vasta kesäkuun alusta. Mikäli ilmoittautuneita tulee riittävästi, voidaan pelata toinen vuoro viikossa sunnuntaisin samaan aikaan. Voit ostaa koko kesän pesiskortin tai pelata Höntsypassilla, sarjalipulla tai kertamaksulla. 

Pesäpalloilemaan!

Ensimmäiset pelit keskiviikkon 3.6. Kalkussa 18.30.

Pesäpallovuoroilla pyritään aina pelaamaan.  Räpylöitä, mailoja, kypäriä lainattavissa. Jos porukkaa on vähemmän kuin täysimittaiseen peliin tarvitaan, pelaillaan sovelletusti (esim. kolmella joukkueella etu-, takakenttä, lyöjät tai lyöntimyllyä, tms.) – tai jos enemmän, kierrätetään kolmea ryhmää, kaksi pelaamassa ja kolmas esim. lyöntiharjoituksissa.

Koko kesän pesiskortilla pelaat kaikilla kesän vuoroilla niin usein kuin haluat (1.6.-31.8.). Pesiskortin hinta, mikäli pelataan sekä ke että su, on 99 euroa tai alennettuna (opiskelijat, eläkeläiset ym. ei-työssäkäyvät) 85 euroa.

Jos ilmoittautuneiden määrän pohjalta päädytään järjestämään pelit vain keskiviikkoisin, on koko kesän kortin hinta vastaavasti 69,- / 59,-. 

Kesän ennakkomyynti & ilmoittautuminen löytyy täältä. 

Pesikseen voit osallistua koko kesän passin lisäksi normaaleilla Höntsyn lipuilla (kerta-, sarjaliput tai Höntsypassi, ks. hinnasto).