Pyynikin ranta

Sijainti: Pyynikillä, Jalkasaarentie 7, 33230 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Paikka löytyy kartoista myös nimellä ”Pyynikin hiekkaranta”. Kyseessä on siis se iso ranta, joka sijaitsee hotelli Rosendahlin alapuolella. Pelipaikat sijaitsevat Rosendahlilta katsottuna tenniskentän takana – siinä kohdassa, missä alla olevassa Google Mapsin kuvassa on ”Pyynikin uimaranta” -teksti. Täsmällinen pelipaikka voi vaihdella, koska pystytämme kentät joka kerta uudelleen, ja pitää vallata jokin paikka auringonpalvojilta.

Pelaamme suurin piirtein "Pyynikin ranta" -tekstin kohdalla tai kyseisellä rannan osalla kuitenkin.
Pelaamme suurin piirtein ”Pyynikin ranta” -tekstin kohdalla tai kyseisellä rannan osalla kuitenkin.

Bussiyhteydet: Tätä kirjoittaessa rannalle pääsee parhaiten bussilla 10. Jää pois Rosendahlin pysäkillä ja kävele siitä alas rantaan.  Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Pelikenttänä on siis itse pystytetty beach-kenttä (verkko ja rajat) julkisella uimarannalla. Kenttiä voidaan väkimäärän mukaan pystyttää useampia – auttakaa vetäjää tässä, niin kaikki sujuu nopeasti ja voidaan pelata paljon. Uimaranta on ympäristönä tavallista vaikeampi hallita, joten täsmällinen kentän paikka voi vaihdella päivästä toiseen, eikä välttämättä päästä aivan minuuttiaikataululla aina aloittamaan. Toisaalta vuoron lopetus ei sekään sitten ole minuuteista kiinni.