Raholan koulu

Sijainti: Raholassa, Metsäkylänkatu 7, 33310 Tampere. Keskustasta päin tultaessa ajat (vanhaa) Nokiantietä, käännyt oikealle ylämäkeen Metsäkylänkadulle ja mäen päällä parinsadan metrin päässä näkyy koulurakennus. Samasta suunnasta katsottuna rakennuksen jälkeen käänny vasemmalle ja aja mäki ylös sisäpihalle (ks. kuva), jonne on sallittua ja suositeltavaa parkkeerata. Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Huom. koulussa on omavalvonta eli ovi laitetaan pelien ajaksi lukkoon. Tule siis ajoissa! Myöhässä tulijoille jätetään puhelinnumero ovelle, mutta olisi toivottavaa ettei koko ajan tarvitsisi rampata ovea avaamassa.

Bussiyhteydet: Lähimmäksi pääsee bussilla 29, joka toppaa Metsäkylänkadun pysäkillä Nokiantiellä, kävelymatkaa vain 200 metriä. Myös bussilla 13 pääsee perille, jää silloin pois Kokkolankadun pysäkillä – kävelymatkaa etelän suuntaan n. 500 m. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta.

Liikuntasali: Pukuhuoneet sisääntulokerroksessa, liikuntasali alakerrassa. Lattiamateriaalina on parketti, sali on keskimääräistä hieman pienempi.

Näkymä Metsäkylänkadulta. Mäki ylös sisäpihalle. Kaupungin suunta on tässä kuvassa eteenpäin eli siitä suunnasta tulet jos olet keskustasta päin tulossa.

Sisäpiha (olet tullut ed. kuvan mäen ylös). Tästä ovesta, yläpuolella teksti Y1, sisään.

Sali on keskimääräistä pienempi ja hyväkuntoinen. Sählyssä saa kätsästi tehtyä esim. kulmiin laitoja puupenkeistä.