Sääksjärven koulu (Lempäälä)

Sijainti: Lempäälässä, Tampereentie 422, 33880 Lempäälä. Ihan vähän matkaa pitää jatkaa etelän suuntaan Tampereen rajan yli Lempäälän puolelle. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Bussit 50 ja 52 ainakin pysähtyvät aivan koulun vieressä Sääksjärven koulu -nimisellä pysäkillä. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Katso alla olevat kuvat. Ylimpänä on kaaviokuva, josta ilmenee mistä löytyy liikuntatilojen sisäänkäynti (ovi C). Tampereentieltä tultaessa se löytyy kiertämällä koulua oikealta puolelta (ks. seuraavat kaksi kuvaa).

Huom. sisäänkäynnin ulko-ovea ei voi teljetä auki. Sen sijaan oven vieressä on ovikello, jota voi soittaa jos ovi on lukossa. Kun oikeasta ovesta on päässyt sisään, käännytään hetikohta vasemmalle pukukoppikäytävälle. Pukuhuoneet ovat käytävän vasemmalla puolella, ja saliin pääsee niiden läpi.

Liikuntasali: Sali on 30 x 23 m ja on jaettavissa kahteen osaan joista molempiin täysikokoinen lentiskenttä jonka ympärillekin jää vielä tilaa. Lattiassa pulastic-matto.

Sääksjärven koulualueen kaaviokuva. Punaisella merkattu reitti liikuntatilojen ovelle.

 

Tampereentieltä tullessa tätä reittiä kierretään rakennuksen oikeaa sivustaa pitkin kunnes tullaan oikealle ovelle.

 

Tästä ovesta sisään. Huom. sisäänkäynnin ulko-ovea ei voi teljetä auki. Sen sijaan oven vieressä on ovikello, jota voi soittaa jos ovi on lukossa.

 

Kun olet tullut ovesta sisään, näyttää tältä – käänny seuraavasta vasemmalle pukukoppikäytävälle.

 

Pukukoppikäytävä. Pukukopit vasemmalla, niiden läpi saliin.