Raholan säbä alkaa!

Salibandy Raholassa alkaa maanantaina 31.5.! Ensimmäisen viikon vuorot ovat varattavissa nyt. 

Salibandyä hei!

Tätä hetkeä on odotettu jo ihan tarpeeksi: salibandy palaa ennätyksellisen pitkältä tauoltaan maanantaina 31.5., täysin ”Höntsyn exit-strategiaa” noudattaen. Tietenkin toiminnassa tulee tarkasti noudattaa Höntsyn koronaohjeita

Säbää on alkuun tarjolla ma, ti ja to klo 18-19 sekä ke klo 17-18. Ajatuksena on, että nämä samat vuorot olisivat tarjolla koko kesän, eli myös sen jälkeen kun muitakin säbä- ja sählyvuoroja saadaan lisätä kalenteriin. 

Muiden sisäpelien osalta joudumme vielä odottelemaan, sillä kaupungin salit noudattavat tietysti pilkulleen Pirkanmaan koronanyrkin ohjeistuksia. Suositus on vielä toistaiseksi se, ettei aikuisilla pitäisi olla asiaa sisäpeleihin. Toivomme, että myös sisälentistä ja muitakin kuin Raholan säbää päästäisiin pelaamaan mahdollisimman pian. 

Todennäköisesti nämä neljä vuoroa tulevat olemaan aika suosittuja. Jos näyttää siltä, että kaupungin salien avaaminen pahasti venyy ja kysyntä vuoroille on kovaa, otetaan tilapäisesti lisää vuoroja Raholasta näiden vakivuorojen kylkeen. Tästä syystä on nyt aluksi laitettu varattaviksi vain avausviikon vuorot, ettei vuoroja varata täyteen kovin pitkälle tulevaisuuteen. 

Muistathan, että Hobbydeed on historiaa ja niin kenttäpelaajien kuin molareidenkin paikat varataan nyt uudesta varausjärjestelmästä:

www.varaaheti.fi/hontsy

Tervetuloa pelaamaan!