Sammon koulu

Sijainti: Kalevassa, Teiskontie 16, 33540 Tampere. Katso Eniron karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Erittäin monilla busseilla (ainakin 16, 18, 19, 20, 28, 29, 39 ja useat seutuliikenteen bussit) pääsee Kalevan kirkon pysäkille, josta kävelymatkaa on parisataa metriä. Sammonkatua taas menevät ainakin bussit 17, 25, 27 ja 37. Sammonkatu 26:n pysäkiltä kävelymatkaa kertyy puoli kilometriä. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Koulun pääovesta sisäpihalta. Pyrimme aina tullessamme kiinnittämään oveen – ja matkalle pukuhuoneisiin – Höntsyn opasteen.

Liikuntasali: Liikuntasali ja pukuhuoneet ovat pohjakerroksessa. Portaat löytyvät kun jatkat pääovelta oikealle. Pukuhuoneiden oviin laitetaan Höntsyn laput joissa kerrotaan, mikä pukuhuone on vuorollamme miehille ja mikä naisille (näillä näkymin portaiden alapäässä oleva pukuhuone on miehille ja toinen, sivukäytävällä oleva naisille). Koulun sali on pitkä mutta täysimittaista selvästi kapeampi. Lattiamateriaalina parketti.

Sammon koulu Kaupinkadulta nähtynä
Sammon koulu Kaupinkadulta nähtynä. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Sisäpiha
Koulun sisäpiha, keskellä olevasta pääovesta sisään.

Aula
Koulun aula, näkymä sisäänkäynniltä portaiden suuntaan. Portaat alas pohjakerrokseen pukuhuoneisiin.