Sammon koulun uusi rakennus

Sijainti: Kalevassa, Kaupinkatu 29, 33540 Tampere.  Tämä rakennus on siis valmistunut vuonna 2023 ja sijaitsee Kaupinkadun ja Väinämöisenkadun risteyksessä. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. HUOM: tämän koulun ovi on lukossa, sisään mennään ovipuhelinta soittamalla. Soita ”Iltavalvoja” -kohdasta. Iltavalvoja on paikalla koko vuoron ajan – mutta saattaa tietenkin hetkellisesti olla pois ovipuhelimen ääreltä, joten sisään pääsee myös myöhässä.

Tähän karttakuvaan merkattu sisäänkäynnin paikka:

Julkiset:  Raitiovaunulla 3 pääsee aivan viereen Sammonkadulle (Kaleva A/B -pysäkki). Lisäksi Teiskontielle molemmista suunnista raitiovaunulla 1 sekä muutamilla busseilla, makuasia onko lähempänä Hippoksen (ABC) vai Kalevan kirkon pysäkki. Kävelymatkaa jokunen sata metriä.  Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Liikuntatiloihin mennään lähimpänä Kaupinkatu-Väinämöisenkatu-risteystä olevasta ovesta (ovessa tunnus B1, sen vieressä ovikello yläkertaan. Alla olevassa kuvassa nuoli osoittaa oikean oven paikan.

Tästä vielä vähän lähempää sama, rapun kohdalta siis sisään.

Liikuntasali: Sali on iso ja korkea, jaettavissa kolmeen osaan joista jokaisessa mukavasti täysikokoinen lentiskenttä + tilaa ympärillä. Lattiamateriaalina parketti. Salibandykaukalo ja futsal-maalit. Tämä allaoleva kuva lainattu Tilapalveluiden sivulta

Suuri liikuntasali.