Saukkola

Sijainti: Kalevassa, Vainiokatu 2, 33500 Tampere (valkoinen Saukkolan vanha liikekeskus). Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lähimmäksi pääset bussilla 14 Saukkolan pysäkille. Tunnelityömaan aikana myös bussi 2 menee siihen ja huomattavasti useammin. Näiden lisäksi lähimmät bussit menevät Itsenäisyydenkadulle josta kävelyä n. 800 metriä.  Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Kalevan puistotieltä katsottuna rakennuksen toisesta päädystä, eli eri päädystä kuin missä on Pub Harald. Kalevan puistotieltä tultaessa kävele pubin kohdalta mäki ylös ja jatka aina koko valkoisen rakennuksen päätyyn asti. Sieltä löytyy ovi, jossa on Höntsyn opaste.

Liikuntasali: Salin ovi on edessäsi heti sisään tultua. Pukuhuoneisiin mennään rappuset alas oikealle, seuraa opasteita. Sali on varsin iso, lattiamateriaalina parketti. Isot säbämaalit, samoin virallisen kokoiset futsal-maalit löytyvät.

Väärä ovi: kuvassa on Saukkolan liikekeskuksen sisäpiha, keskellä ovi josta pääsee päivällä sisään. Iltaisin ovi on kuitenkin kiinni, ja sisäänkäynti rakennuksen toisesta päädystä.
Väärä ovi: kuvassa on Saukkolan liikekeskuksen sisäpiha, keskellä ovi josta pääsee päivällä sisään.
Iltaisin ovi on kuitenkin kiinni, ja sisäänkäynti rakennuksen toisesta päädystä.
Toisesta päädystä löytyvä oikea ovi.
Toisesta päädystä löytyvä oikea ovi.
Saukkola Vainiokadun (Petsamon) puolelta. Sisäänkäynti tästä katsoen vasemmassa päädyssä.
Saukkola Vainiokadun (Petsamon) puolelta. Sisäänkäynti tästä katsoen vasemmassa päädyssä.
Näkymä kun olet tullut ovesta sisään. Suoraan edessä liikuntasali, portaat pukuhuoneisiin kuvaajan kohdalta alakertaan.
Näkymä kun olet tullut ovesta sisään. Suoraan edessä liikuntasali,
portaat pukuhuoneisiin kuvaajan kohdalta alakertaan.