Siivikkalan koulu

Sijainti: Ylöjärven puolella Siivikkalassa, Siivikkalantie 56, 33450 Ylöjärvi. Katso Googlen karttalinkki josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Autolla tullessa huomaa, että parkkipaikka ei ole aivan koulun pihassa vaan n. 100 metrin päässä, kentän/kiekkokaukalon vieressä. Katso oikean sisäänkäynnin löytämiseksi kuvat alempaa.

Bussiyhteydet: Tampereelta bussi 28A/B päräyttää Siivikkalan koulun pysäkille. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Katso alla olevat kuvat. Ovessa lukee Hallinto/Liikuntasali/Ruokala. Sisäänkäynnin jälkeen pukukoppikäytävälle johtava lasiovi on suoraan edessä.

Liikuntasali: Siivikkalan koululla on yhden kentän lentopalloon aivan loistava sali, tilaa on reippaasti ja katto on korkealla.

 

Näkymä parkkipaikalta koulun suuntaan. Sisäänkäynti on ylempänä kulman takana kun on ensin menty lähimpänä olevien päiväkodin ja neuvolan ohi.
KeKentän takana, keskellä näkyvän kellon vasemmalta puolelta sisäänkäynnille.
Tässä näkyy oikea sisäänkäynti.
Kun olet mennyt sisään niin sali on suoraan edessä. Hätäuloskäynti-merkillä merkatusta ovesta pääsee pukukoppikäytävälle, ja koppien läpi itse saliin.