Tampere Areena

areenaparkkisSijainti: Kalevassa, Hakametsän jäähallin vieressä, Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere. Vuores on siis Hervannan ja Lempäälän välissä. Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Pysäköinti tapahtuu jäähallin puolella Hervannan valtaväylää, kuitenkin Areenan parkkipaikat on eristetty kaiteella Jäähallin paikoista. Käänny heti oikealle, ennen kuin tulet Jäähallin parkkikselle. Alikulkua pitkin Valtaväylän ali ja olet perillä.

Bussiyhteydet: Busseja tulee lähelle sekä Jäähallin pysäkille Takahuhdintielle että Sammonkatu 66:n pysäkille Sammonkadulle. Molemmista kävelymatkaa vain noin 200 metriä. Esim. ”ratikkalinja” 3 ja vanha kunnon 25 kulkevat Sammonkatua. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti pääovesta, merkattu oikaella olevaan kuvaan. Ajoissa tulleita odottaa Höntsyn edustaja heti aulassa (katsotaan sopiva kohta ja päivitetään se tänne). Pelit perjantaisin klo 17 kaudella 2014-15 ovat kentällä 2.

Kentät Areenassa on hieman erilaisia kenttiä, kentät 1-2 ovat huippuhyvällä joustoparketilla ja täysimittaisia. Lisäksi on pikkaisen pienempiä kenttiä matolla. Kattokorkeutta ja tilan tuntua piisaa. Lisätään kuvia jossakin vaiheessa…