Futsal-turnaus 18.4.2015

Tämä turnaus on peruttu, koska ilmoittautuneita ei ennakkoon ollut tarpeeksi.

Lauantaina 18.4.2015 pelataan Raholan liikuntakeskuksessa Höntsyn futsal-turnaus, mikäli viikkoa ennen turnausta eli 11.4. on mukaan ilmoittautunut vähintään 30 pelaajaa.Turnaus noudattelee Höntsyn perusliikeideaa, eli et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Pelataan lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, voitoista ja tasureista kertyy kullekin henkilökohtaisia pisteitä. Puolivälissä turnausta siirrytään alkulohkoista eritasoisiin finaaleihin.

futsalia
Vuoden 2014 turnauksen kilpasarjaa.

Futsal-turnaus on oma kokonaisuutensa, jossa parhaat palkitaan, mutta samalla kerätään pisteitä myös Grand Slamin kokonaiskilpailuun. Grand Slam -kisahan lähti käyntiin lentisturnauksessa, ks. raportti ja pistetilanne.  Viime vuoden futsal-turnauksen tulokset löytyvät täältä, puolustavana mestarina matkaan lähtee Raholan oma poika Tomi Vesola.

Turnaus alkaa n. klo 17 ja päättyy noin klo 22. Höntsyhengessä takaamme kaikille paljon pelejä ja pitkän turnauksen riippumatta siitä, tuleeko menestystä vai ei. Joka sarjassa on myös voittajille pokaalit tarjolla.

Taulukkopelin idea on simppeli: otetaan yksi ryhmä (= taulukko) pelaajia ja muodostetaan heistä liivitön ja liivillinen joukkue. Pelataan lyhyt peli, merkataan voiton/tasurin pisteet ja katsotaan taulukosta seuraavan pelin jako.  Ja niin edelleen kunnes ohjelmaan merkatut jaot on pelattu läpi. Tämän jälkeen katsotaan, kenelle on kertynyt eniten pisteitä.

Vaikka pisteitä kerätään yksilöinä, ei futsal siitä muutu yksilölajiksi – pisteitä ei nimittäin saa maaleista ja syötöistä, vaan ainoastaan joukkueen onnistumisista (voitot ja tasurit). Tänä vuonna käytössämme on uudet, aiempaa tasapuolisemmin jakoja arpovat taulukot. Peleihin ei oteta vaihtopelaajia, eli kaikki pelit pelataan 5 vs 5. Lohkossa saattaa silti olla yli 10 pelaajaa, tällöin kukin vuorollaan huilaa yhden kokonaisen pelin.

Mitä maksaa? Ennakosta 11.4. mennessä normaalihintaisena 25 euroa / alennettuna 20 euroa. Tämän jälkeenkin voidaan tilanteesta riippuen ottaa lisäpelureita torstaihin 16.4. asti, 12.-16.4. hinta on 30/25 euroa. Alennettu hinta on kulta- ja platina-Höntsypassilla ja alennusryhmille (opiskelijat, työttömät ym.). Ilmoittaudu täyttämällä tämä lomake.

Tässä videotunnelmia parin vuoden takaa: