Höntsykerhojen toiminta-ajatus ja yhteystiedot

heininjaeemunpallokiilpacropHIP-kerhoja on tarjottu Tampereella peruskoululaisille jo vuodesta 2007 ja toiminta on jatkuvasti laajentunut. Höntsy on järjestänyt kerhoja syksystä 2012 alkaen.

Oy Höntsy Ab on tamperelainen syksyllä 2010 toimintansa aloittanut yritys. Olemme ehtineet järjestää jo tuhansia kaikille aikuisille avoimia palloiluvuoroja.

Oleellista on, että palloilu – ja muukin kerhoissa järjestämämme toiminta – on nimenomaan kaikille avointa. Se voi tuoda iloa jokaiselle, ja kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että jokainen pääsee omilla ehdoillaan osallistumaan ja kokemaan onnistumisia. Höntsystä yrityksenä ja filosofiastamme voit lukea lisää täällä.

Iltapäiväkerhotoiminta on meille hyvä tilaisuus levittää Höntsyn ilosanomaa myös lapsille ja nuorille. Höntsykerho on varmasti monille pojille ja tytöille todella hieno mahdollisuus, ja pidämme kiinni siitä, että myös lasten Höntsyissä kaikilla on hauskaa.

Koululiikunnassa ja seurojen junioritoiminnassa tullaan helposti keskittyneeksi kaikkein taitavimpiin / liikunnallisesti lahjakkaimpiin / nopeimmin kehittyneisiin lapsiin. Höntsyn ideologian mukaisesti pyrimme erityisesti kannustamaan niitä, jotka muuten uhkaavat jäädä hieman ulkopuolelle – samalla, kun tietysti myös ne taitavimmat pääsevät oikeuksiinsa.

Aikuisten liikunnassa firmamme sisäinen ohje on, että jos jollakulla ei ole hauskaa, kysymyksessä on hätätilanne joka pitää korjata. Samaan pyrimme niin pitkälle kuin mahdollista myös lasten ja nuorten kanssa. Aikuisten höntsyvuoroista kerhotoiminta poikkeaa ennen kaikkea ohjaajan roolin osalta. Aikuisten peli on yleensä pitkälti itseohjautuvaa, mutta lasten ja nuorten kanssa ohjaaja joutuu ottamaan isomman roolin kerhotapahtuman suunnittelussa, vetämisessä ja valvomisessa.

Kerhojen ohjaajina toimivat Höntsyn liikunnanohjaajat, joilla on liikunta-alan kokemuksen lisäksi myös hyvät ensiaputaidot ja -välineet.

Kaikenlaisten kysymysten, toiveiden, jne. kanssa voit aina kääntyä puoleemme – seuraavassa tärkeimmät yhteystietomme:

Oy Höntsy Ab (y-tunnus 2352244-2)

Nettisivumme hontsy.fi

Facebook-sivumme

Yrittäjä Ilkka Virjo, ilkka.virjo@hontsy.fi, puh. 0405803727

Mikäli sinulla on asiaa nimenomaan tietyn kerhon ohjaajalle, löydät kerhon pääasiallisen ohjaajan tästä:

Härmälän koulun kerhot Eetu Malli

Lamminpään koulun kerhot Elisa Savinainen

Pyrimme siihen, että kerhon vetäjä pysyy samana mieluiten koko lukuvuoden. Sairastapauksia ja menoja tietysti sattuu, silloin pyritään siihen että sijainen olisi kerhossa aina sama.

Koska kerhoja kuitenkin on päällekkäin ja sairastapauksia, menoja, lomia, henkilökuntavaihdoksia ym. kaikesta huolimatta sattuu, ei tämä ole aina mahdollista.