Kevään Höntsyistä – haluatko telkkariin?

1Talvi, sikäli kuin se koskaan alkoikaan, lähestyy loppuaan. Vielä reilun viikon ajan ehtii tekojäälle höntsäämään, mutta sen jälkeen talvikausi on auttamattomasti ohi ja Höntsyssäkin siirrytään kevätohjelmaan. Mitä se tuo tullessaan?

Jäähöntsyjen loppumisen lisäksi ohjelmaan tulee varsin vähän muutoksia. Lentopallossa vaihdetaan hieman sitä, mitkä vuorot on tarkoitettu ”edistyneille”, ja näille otetaan käyttöön omat sääntönsä.

Sähly saa hieman lisäkapasiteettia, kun sunnuntain vuoro pitenee ja huhtikuun alusta keskiviikkoiltaan tulee uusi sählyvuoro Sammon lukiolle. Sunnuntain futsal-vuoro vastaavasti hieman lyhenee. Maanantain korisvuoro pitenee puolentoista tunnin mittaiseksi.

Suurin uutuus on vaihtuvaohjelmainen vuoro Kaarilassa torstaisin klo 18.30-20.00. Ko. vuorolle yritettiin saada kasaan lentiskoulua, mutta kiinnostuneita ei ollut riittävästi.

Loppukevään ajan kyseinen vuoro toimii kokeilualustana, jossa katsotaan millaiset tapahtumat vetävät porukkaa. Tarkempi ohjelma löytyy aina peliohjelman alapuolelta, Google-kalenterista ja osallistujista. Ensimmäiset kaksi torstaita on jo lyöty lukkoon: 20.3. pelataan taulukkosählyä ja 27.3. vuorossa on lentopallon perusteiden kertaus. Harkinnassa on myös edistyneemmille lentopalloilijoille tarkoitettu tekniikkavuoro. Teemasta riippumatta ko. vuoroille pääsee tavallisen höntsyvuoron hinnalla ja osallistujat.comissa kerrotaan mikä kunkin vuoron pelaajamäärän maksimi on.

P.s. Ensi tiistaina 11.3. on Nekalan perhesählyssä mahdollisuus päästä telkkariin, sillä Nelosen Jaksa paremmin-ohjelma tulee tuolloin kuvaamaan sinne. Vuorolle on järkätty hieman lisäaikaa, joten jos kuvauksista aiheutuu häiriötä, voidaan vastaavasti pelata vähän tavallista pidempään.