Kiekkokausi & kausikortit 2020-21

Höntsyn kiekkokausi alkaa (päivitetty) maanantaina 23.11.2020  ja pelit jatkuvat 21.3.2021 asti. Kauden suunniteltu kesto on siis 17 viikkoa ja myös Höntsyn panos on ennennäkemätön, sillä vuoroja on peräti viisi per viikko! Uutuutena tiistain klo 21-22 vuoro pelataan kaikki varusteet päällä.

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelannee sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet.

Pelivuoromme talvella 2020-21 ovat seuraavat:

  • Maanantaisin 20.00-21.00 (kenttä 1)
  • Tiistaisin 21.00-22.00, varusteet päällä + maalivahdit maalissa (kenttä 2)
  • Keskiivikkoisin 20.15-21.15 (kenttä 2), ei 23.12.
  • Torstaisin 21.00-22.00 (kenttä 2), ei 24.12. eikä 31.12.
  • Sunnuntaisin 17.45-18.45 (kenttä 1), ei su 6.12.

Tänäkin talvena voit ostaa kiekkovuoroja varten oman kausikortin. Kaikki vuorot käsittävä kausikortti on samanhintainen kuin viime vuonnakin eli ennakosta 149 euroa (opisk/eläk/työttömät 129,-). Ennakkohinta on voimassa vuorojen alkamiseen asti! Kausari on halvempi kuin kaksi kymppikorttia ja hinta on sama kuin aiemmin, vaikka viikkoon tulee yksi vuoro lisää. Jos käyt jokaisella vuorolla, tulee normaalihintaisen käynnin hinnaksi reilusti alle kaksi euroa. Vaikka pelaisit vain vähän yli kerran viikossa, tulee kausikortti sarjakorttia halvemmaksi.

Suurin osa vuoroista pelataan siis vanhaan malliin “pipakiekkona”, eli kiekolla ilman kontaktia tai kovia vetoja. Näillä vuoroilla maalivahteja ei ole (jottei tarvittaisi kaikkia suojia), vaan maalit neppaillaan suoraan syötöstä. Tarvitset omat luistimet ja mailan. Vuorolla on kypäräpakko, lainakypäriä on saatavilla.

Uutuutena tiistain vuoro pelataan varusteet päällä. Siis kaikki varusteet päällä + molarit maalissa, mutta kuitenkin turvallisilla harrastesäännöillä eli taklaukset ja pääsääntöisesti myös lämärit olisivat kiellettyjä (mahdollisesti lämärit sallittu tilanteessa, jossa laukaisusektorilla ei ole kuin maalivahti – katsotaan miten homma toimii). Kenttäpelaajalle pelkän tiistain varustevuoron kausikortti maksaa 79,- (opisk./eläk./työttömät 69,-). 

Varustevuoron toteutuminen edellyttää sitä, että kiinnostuneita kenttäpelaajia riittää ja että saamme rinkiin riittävästi maalivahteja. Maalivahdit pelaavat tietysti ilmaiseksi ja voivat lisäksi tienata säbämolarien tapaan. Maalivahtien osalta tavoitteena on pystyttää Whatsapp-rinki, jossa olijat sopivat keskenään, ketkä kaksi milläkin viikolla maalisssa pelaavat.

Tilaa kenttäpelaajan kausikorttisi tästä.  

(Kausikortin voi ostaa siis joko kaikille vuoroille tai pelkästään tiistain varustevuorolle).

Ilmoittaudu tiistain klo 21-22 varustevuoron maalivahdiksi tästä. 

Huom. kausikortillakin pelipaikan varmistaminen edellyttää paikkavarausta vuorolle, ja normaaliin tapaan turhista (käyttämättömistä-perumattomista) varauksista sakotetaan. Mikäli sinulle tulee kausarin tilaamisen jälkeen / kauden aikana yllättävä ylivoimainen yli kuukauden kestävä pelieste, esim. sairastuminen/loukkaantuminen, voidaan vastaava aika hyvittää myöhemmissä Höntsyostoksissa. Sama koskee tilannetta, jossa kaudesta jää merkittävä osa pelaamatta koronan vuoksi.

Jos olet kiekon lisäksi kiinnostunut myös muista lajeista, kannattaa tietysti hankkia Höntsypassi. Kiekkokausarin hankkiminen ei ole millään muotoa pakollista, vaan entiseen tapaan voit osallistua kiekkovuoroille millä tahansa Höntsyn lipuilla (ks. hinnasto).