Kiekkokausarit 2019-20 - Hontsy
Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Kiekkokausarit 2019-20

Höntsyn kiekkokausi alkaa (kelien salliessa) maanantaina 25.11. Höntsykiekkoa, viralliselta nimeltään jäähöntsyä, pelataan tänä talvena ennennäkemättömät neljä vuoroa viikossa! Tälläkin kaudella voit hankkia kiekkovuoroja varten kausikortin, jolla pelaat koko kauden Koulukadulla alusta loppuun yhdellä kiinteällä hinnalla. 

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Vuorot jo iänikuisen perinteen mukaisesti kakkoskaukalossa tiistaisin ja torstaisin 21-22, lisäksi tänä talvena myös ykköskaukalossa maanantaisin klo 20-21 ja sunnuntaisin 17.45-18.45. Koko talven kalenteriin vuoroja tulee yli 60! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelannee sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet.

Tänä talvena voit ostaa kiekkovuoroja varten oman kausikortin ennakkohintaan 149 euroa (opisk/eläk/työttömät 129,-). Ennakkohinta on voimassa vuorojen alkamiseen asti! Kausari on halvempi kuin kaksi kymppikorttia ja hintaa on nostettu vain vähän, vaikka vuoroja on tullut rutkasti lisää. Jos käyt jokaisella vuorolla, tulee normaalihintaisen käynnin hinnaksi pitkälti alle kolme euroa. Vaikka pelaisit vain vähän yli kerran viikossa, tulee kausikortti sarjakorttia halvemmaksi.

Huom. kausikortillakin pelipaikan varmistaminen edellyttää paikkavarausta vuorolle, ja normaaliin tapaan turhista (käyttämättömistä-perumattomista) varauksista sakotetaan. Mikäli sinulle tulee kausarin tilaamisen jälkeen / kauden aikana yllättävä ylivoimainen yli kuukauden kestävä pelieste, esim. sairastuminen/loukkaantuminen, voidaan vastaava aika hyvittää myöhemmissä Höntsyostoksissa.

Tilaa oma kiekkokausikorttisi nyt! Avaa tilauslomake tästä

Jos olet kiekon lisäksi kiinnostunut myös muista lajeista, kannattaa tietysti hankkia Höntsypassi. Kiekkokausarin hankkiminen ei ole millään muotoa pakollista, vaan entiseen tapaan voit osallistua kiekkovuoroille millä tahansa Höntsyn lipuilla (ks. hinnasto).

Jäähöntsyt pelataan kiekolla ilman kontaktia tai kovia vetoja. Maalivahteja ei ole (jottei tarvittaisi kaikkia suojia), vaan maalit neppaillaan suoraan syötöstä. Tarvitset omat luistimet ja mailan. Vuorolla on kypäräpakko, lainakypäriä on saatavilla.