Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Kiekkokausarit 2018-19

Höntsyn kiekkokausi alkaa ti 27.11. Höntsykiekkoa, viralliselta nimeltään jäähöntsyä, pelataan tänäkin talvena kolme vuoroa viikossa! Tällä kaudella voit hankkia kiekkovuoroja varten kausikortin, jolla pelaat koko kauden Koulukadulla alusta loppuun yhdellä kiinteällä hinnalla. 

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Vuorot jo iänikuisen perinteen mukaisesti kakkoskaukalossa tiistaisin ja torstaisin 21-22, lisäksi tänä talvena ykköskaukalossa sunnuntaisin 17.45-18.45. Koko talven kalenterissa vuoroja on noin 50! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelannee sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet.

Tänä talvena voit ostaa kiekkovuoroja varten oman kausikortin hintaan 139 euroa (opisk/eläk/työttömät 119,-). Kausari on halvempi kuin kaksi kymppikorttia! Jos käyt jokaisella vuorolla, tulee normaalihintaisen käynnin hinnaksi vaivaiset kolme euroa. Ja vaikka pelaisit vain puolet kerroista,  tulee kausikortti silti halvemmaksi kuin sarjalipulla pelaaminen.

Huom. kausikortillakin pelipaikan varmistaminen edellyttää paikkavarausta vuorolle, ja normaaliin tapaan turhista (käyttämättömistä-perumattomista) varauksista sakotetaan. Mikäli sinulle tulee kausarin tilaamisen jälkeen / kauden aikana yllättävä ylivoimainen yli kuukauden kestävä pelieste, esim. sairastuminen/loukkaantuminen, voidaan vastaava aika hyvittää myöhemmissä Höntsyostoksissa.

Tilaa oma kiekkokausikorttisi nyt! Avaa tilauslomake tästä

Jos olet kiekon lisäksi kiinnostunut myös muista lajeista, valintasi on tietysti Höntsypassi. Kiekkokausarin hankkiminen ei ole millään muotoa pakollista, vaan entiseen tapaan voit osallistua kiekkovuoroille millä tahansa Höntsyn lipuilla (ks. hinnasto).

Jäähöntsyt pelataan kiekolla ilman kontaktia tai kovia vetoja. Maalivahteja ei ole (jottei tarvittaisi kaikkia suojia), vaan maalit neppaillaan suoraan syötöstä. Tarvitset omat luistimet ja mailan. Vuorolla on kypäräpakko, lainakypäriä on saatavilla.

Vastaa