Kiekkokausi 2021-22!

Höntsyn kiekkokausi Koulukadulla alkaa virallisesti maanantaina 15.11. ja pelit päättyvät noin maaliskuun puolivälin jälkeen. Tänä talvena jälleen ennennäkemätön kattaus: kuusi vuoroa viikossa, joista kolme täysillä varusteilla! Tänä vuonna kausikorttiin sisältyy pelipaita ja toivomme, että mahdollisimman moni muukin sen hankkii. 

”Kotipaita”, tarjolla erityisen edullisesti.

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelanneet sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet.

Pelivuoromme talvella 2021-22 ovat seuraavat:

  • Ma klo 20-21 kaukalo 1, pipakiekko
  • Ti klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Ke 20.15-21.15, kaukalo 2, pipakiekko
  • To klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Su klo 17.45-18.45, kaukalo 1, pipakiekko sekä
  • Su klo 19.00-20.00, kaukalo 1, varustekiekko

Vuorot alkavat 15.11. – tässä kuitenkin kelivaraus, eli mikäli tuolloin on poikkeuksellisen lämmintä tai vesisateista, saattaa aloitus hieman siirtyä.

”Pipakiekko” pelataan perinteisesti ilman kontaktia tai kovia vetoja. Näillä vuoroilla maalivahteja ei ole (jottei tarvittaisi kaikkia suojia), vaan maalit neppaillaan suoraan syötöstä. Tarvitset omat luistimet ja mailan. Vuorolla on kypäräpakko, lainakypäriä on saatavilla.

Varustekiekossa siis kaikki varusteet päällä + molarit maalissa, mutta kuitenkin turvallisilla harrastesäännöillä eli taklaukset ja pääsääntöisesti myös lämärit kiellettyjä (paitsi jos laukaisusektorilla on pelkkä molari). Varustevuorolla tarvitset omat varusteet, lisäksi sinulla on oltava mukana tumma kiekkopaita (joko Höntsyn vieraspaita tai jokin muu). 

Aluksi mennään siis 3+3-systeemillä, mutta mikäli kysyntä sitä edellyttää, pidätämme oikeuden muuttaa jonkun vuoron jompaankumpaan suuntaan – myös lisävuoro saattaa kauden aikana tulla, ja se sisältyy kausikorttiin jos tulee (siis Koulukadulle).

”Vieraspaita” tarjolla samaan settiin.

Uutuutena on Höntsyn vuorojen oma pelipaita! Yksi paita eli perinteisen keltainen kotipaita sisältyy kausikortin hintaan, ja se on mainoksin pyritty tekemään kaikille erityisen edulliseksi. Tarkoituksena on, että (lähes) kaikki vuoroilla kävijät hankkivat ainakin tämän paidan! Lisähinnasta tarjolla on tummansinisellä pohjalla oleva ”vieraspaita”.

Molempiin paitoihin saa ilman lisähintaa haluamansa numeron ja nimen. Paitoihin tulee myös mainoksia, ja mieluusti mainoksia myymme – niiden avulla pääpaidan hinta on saatu kaikille edulliseksi.

Liput: Kiekkovuoroilla voit käydä Höntsypassilla (joka on edullisin, jos pelaat muitakin lajeja), kiekkokausikortilla (sama kortti käy sekä pipa- että varustekiekkoon) sekä tuttuun tapaan tietysti myös kerta- ja sarjalipuilla.

HUOMIO! Paitojen toimitusaika ei ole salamannopea. Kun tilaat paitasi viimeistään 17.10., sen pitäisi ehtiä kauden alkuun mennessä.

Samana päivänä on viimeistään tilattava paitojen mainokset / yrittäjäpaketit, myös mainosten sisällön (painoaineisto) oltava meillä su 17.10.

Hinnat: 

Kiekkokausikortti, sisältäen kaikki Koulukadun* vuorot ja ”kotipaidan” omalla nimellä+numerolla 179,- (opisk./eläk./ym. 159,-). Kausari sisältäen sekä koti- että vieraspaidan vastaavasti 219,- / 199,-. HUOM! Jos valitset vain kotipaidan, sitoudut varustevuorolla pitämään mukanasi jotain muuta tummaa (musta/tummansininen) kiekkopaitaa!

Kausikortillakin pelioikeus on vain paikan varanneella. Jos/kun kausareita menee paljon, tulee heille jonkinlainen ennakkovarausmahdollisuus / kiintiö.  

Höntsypassin omistajalle tai ottajalle, joka käy kiekkovuoroilla, kotipaita omalla nimellä+numerolla 19,- / sekä koti- että vieraspaita 59,-.

10 kerran kortti Koulukadun kiekkoon + kotipaita 99,- / 10 kerran kortti + molemmat paidat 139,-.

10 kerran alehintainen (opisk./eläk./ym.) kortti Koulukadun kiekkoon + kotipaita 89,- / molemmilla paidoilla 129,-

Pelkkä paita 40 eur /kpl.

Varustevuorojen maalivahdit pelaavat ilmaiseksi. Mikäli molari sitoutuu olemaan maalissa kauden aikana vähintään 4 kertaa, hän voi ostaa yhden paidan (kumman tahansa) hintaan 19,- ja molemmat 59,-. Jos hän sitoutuu olemaan maalissa kauden aikana vähintään 8 kertaa, saa hän yhden paidan ilmaiseksi ja voi ostaa halutessaan myös toisen paidan hintaan 40,-.

Yrittäjäpaketti: mainos paitaan + kausikortti + kotipaita alkaen 350,- / kahdella paidalla alkaen 390,- (alv 0). ”Alkaen” viittaa mainoksen paikkaan, eli paremmista paikoista sovitaan parempi hinta.

Paitamainokset alkaen noin 200,- (alv 0), mainoksen paikasta riippuen.

*Havittelemme myös hallivuoroa kiekolle. Mahdollinen hallivuoro ei sisälly kausikorttiin ja siihen tulee todennäköisesti myös passilaisille jokin pieni lisämaksu. 

Miten tilaan?

Kausikortin ja paitapaketit & pelkät paidat voit ostaa suoraan Höntsyn verkkokaupasta (jos haluat maksaa liikuntaedulla, aseta maksutavaksi tilisiirto).

Höntsypassin tilaus onnistuu tästä. Höntypassin omistaja tai ottaja voi tilata paitansa täältä.

Ilmoittaudu maalivahdiksi + mahdolliset maalivahtipaitojen tilaukset täältä.

Yrittäjäpaketit / paitamainokset: ole yhteydessä ilkka.virjo@hontsy.fi

Paitojen kokotaulukko löytyy tästä: