Kiekkokauteen mukaan joulun jälkeen!

Höntsyn kiekkokausi Koulukadulla on käynnissä, vuoroja on tarjolla huikeat kuusi per viikko! Puolet pelataan pipakiekkona ja puolet varusteilla. Kausi on nyt loppupuolella, joten kausareita ei enää myydä, mutta kerta- tai sarjalipulla pääset helposti mukaan. 

Osta omasi verkkokaupasta täältä.

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelanneet sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet.

Mikäli mietityttää, miltä se kiekkoilu näyttää, niin tästä voit tsekata

Todennäköisesti pipa-/varustevuorot jakautuvat samoin kuin viime talvena, ks. alla. Varaamme kuitenkin oikeuden vielä ennen kautta tai kauden aikanakin vaihtaa vuorojen paikkoja, mikäli se vaikuttaa tarpeelliselta esim. pelimuodon kysynnästä tai maalivahtien saatavuudesta johtuen.

Pelivuorot ja pelimuodot talvella 2022-23

Pelivuorojen aikoihin tullut pieniä muutoksia, mutta suurin piirtein viimevuotisella tavalla mennään. Aluksi mennään siis 3+3-systeemillä, mutta mikäli kysyntä sitä edellyttää, pidätämme oikeuden muuttaa jonkun vuoron jompaankumpaan suuntaan – myös lisävuoro saattaa kauden aikana tulla, ja se sisältyy kausikorttiin jos tulee (siis Koulukadulle).

  • Ma klo 21.15-22.15 kaukalo 1, pipakiekko
  • Ti klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Ke 20.00-21.00, kaukalo 1, pipakiekko
  • To klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Su klo 17.45-18.45, kaukalo 1, pipakiekko sekä
  • Su klo 19.00-20.00, kaukalo 1, varustekiekko

Vuorot alkavat oletetusti maanantaina 21.11. Tässä kuitenkin kelivaraus, eli mikäli tuolloin on poikkeuksellisen lämmintä tai vesisateista, saattaa aloitus hieman siirtyä. Tänä talvena myös energiansäästökampanja saattaa lyhentää kautta hieman, sillä ulkokenttien jäädytyksen aloittaminen vaatii hieman aiempaa kylmemmän kelin.

”Pipakiekko” pelataan perinteisesti ilman kontaktia tai kovia vetoja. Näillä vuoroilla maalivahteja ei ole (jottei tarvittaisi kaikkia suojia), vaan maalit neppaillaan suoraan syötöstä. Tarvitset omat luistimet ja mailan. Vuorolla on kypäräpakko, lainakypäriä on saatavilla.

Varustekiekossa siis kaikki varusteet päällä + molarit maalissa, mutta kuitenkin turvallisilla harrastesäännöillä eli taklaukset ja pääsääntöisesti myös lämärit kiellettyjä (paitsi jos laukaisusektorilla on pelkkä molari). Varustevuorolla tarvitset omat varusteet, lisäksi sinulla on oltava mukana tumma kiekkopaita (joko Höntsyn vieraspaita tai jokin muu). 

Viime kaudelle lanseerattiin Höntsyn oma kiekkopaita. Tänä vuonna käytetään samaa paitaa. Mikäli sinulla ei ole ennestään keltaista ”kotipaitaa”, suosittelemme ainakin sen tilaamista kausarin yhteydessä. Vetäjillä on jonkin verran keltaisia paitoja myös lainattavaksi, joten aivan pakollista paidan tilaaminen ei ole. Paidat todettiin kyllä viime vuonna todella hienoiksi! Toimitusaika paidoilla on noin 6-8 viikkoa.

Kiekkopaidan tilaus kausarin yhteydessä erikoishintaan 35 euroa /kpl, muutoin 40 €/kpl. 

Liput: Kiekkovuoroilla voit käydä Höntsypassilla (joka on edullisin, jos pelaat muitakin lajeja), kiekkokausikortilla (sama kortti käy sekä pipa- että varustekiekkoon) sekä tuttuun tapaan tietysti myös kerta- ja sarjalipuilla. Tänä vuonna kiekkokausari sisältää upean Höntsyn pipan (ks. kuva oikealla).

Hinnat: 

Kiekkokausikortti, sisältäen kaikki Koulukadun* 179,- (opisk./eläk./ym. 159,-).

Kausikortillakin pelioikeus on vain paikan varanneella. Jos/kun kausareita menee paljon, tulee heille jonkinlainen ennakkovarausmahdollisuus / kiintiö.  

Kotipaita.
Keltainen kiekkopaita on näin komea.

Varustevuorojen maalivahdit pelaavat ilmaiseksi. Maalivahdeille tulee tänä vuonna myös huikean hyvät palkinnot, jotka voi lunastaa jouluksi ja kauden päätteeksi – tienaat jokaisesta käymästäsi pelikerrasta!

*Havittelemme myös hallivuoroa kiekolle. Mahdollinen hallivuoro ei sisälly kausikorttiin ja siihen tulee todennäköisesti myös passilaisille jokin pieni lisämaksu. 

Miten tilaan?

Kausikortin ja mahdolliset paidat voit tilata Höntsyn verkkokaupasta (jos haluat maksaa liikuntaedulla, aseta maksutavaksi tilisiirto). Paidan hinta sisältää valitsemasi numeron ja nimen painatuksen.

Myös pelkän paidan tai paidat voit tilata verkkokaupan kautta, pelkkiä paitoja et toki voi maksaa liikuntaedulla.

Höntsypassin tilaus onnistuu tästä. Myös Höntsypassin omistajalle / ottajalle paidat erityishintaan 35 eur/kpl, tilaa laittamalla sähköpostiin ilkka.virjo@hontsy.fi tieto, minkä tai mitkä paidat haluat mukaan lukien koko. Paidan hinta lisätään seuraavaan Höntsypassilaskuun.

Ilmoittaudu maalivahdiksi + mahdolliset maalivahtipaitojen tilaukset täältä.

Paitojen kokotaulukko löytyy tästä: