Kiekkokausarit 2023-24 myynnissä nyt huikeaan hintaan

Kiekkokausi 23-24 on käynnissä! Nyt (15.11.) kausikortteja on myyty selvästi enemmän kuin viime vuonna (30 kpl) ja näin ollen saunailta sisältyy kausariin!  Kiekkokausarin Koulukadulle pokkaat nyt sen sisältöön nähden ennennäkemättömän edullisella hinnalla (145 / 129). 

Tule sinäkin pelaamaan Höntsykiekkoa Suomen jääkiekon kehtoon, legendaariselle Koulukadulle! Koulukadulla olosuhteet ovat aivan mahtavat: tekojäärata, jossa jää ajetaan aina ennen vuoroamme. Lämpimät pukukopit. Harjun ja korkeiden talojen suojaama paikka, jossa kylmät talvituulet eivät pahemmin pääse menoa häiritsemään. Sekä tietysti historian siipien havina: täällä ovat pelanneet sadat ja taas sadat tamperelaiset kiekkosuuruudet. Tsekkaa tunnelmat tästä (jutun lopussa vielä pidempi video Höntsykiekosta, niin näet millaista se on):

Höntsykiekkoa pelataan siis Koulukadun tekojääradalla koko sen kauden ajan. Tänä vuonna pelit päästiin aloittamaan tavallista aikaisemmin eli jo 13.11. – lopetus puolestaan on hieman maaliskuun puolivälin jälkeen, keleistä riippuen.

Kauden päätöksestä yksi asia on jo selvillä, nimittäin perinteisen saunaillan ajankohta. Se on perjantai 22.3.2024 – ja mikäli kausikortteja myydään vähintään 30 kpl (päivitys: tämä toteutui jo), niin myös saunailta (+ tarjoilua) sisältyy hintaan!

Kausarin hinta on nyt painettu niin alas kuin mahdollista, joten iske kiinni. Kausikortin voit ostaa myös osamaksulla; silloin hinta on maksat toisen 80/70 euron erän nyt ja toisen tammikuun puolivälissä. Tilaa kausari osamaksulla täältä

Osta oma kausikorttisi nettikaupasta täältä.

Kotipaita.
Keltainen kiekkopaita on näin komea.

Nettikaupasta voit ostaa myös liikuntaedulla – valitse maksutavaksi ”liikuntaetu tai tilisiirto” ja käy sen jälkeen tekemässä maksu ePassi/Smartum/Edenredissä. Jos haluat ostaa paperisilla liikuntaseteleillä, voit valita tämän maksutavan + kirjoittaa kommentissa että sinulla on paperisia seteleitä ja tuoda ne kauden alkaessa.

Kausikortin ostajalle suositellaan lämpimästi vähintään keltaisen pelipaidan omistamista, sillä tämä helpottaa vetäjien elämää ja jakojen tekemistä. Paita on myös erittäin tyylikäs ja kausarin ostamisen yhteydessä voit tilata sen hintaan 30 euroa – tietysti omalla nimellä ja numerolla!  

Haluamme jo ennakkomyynnissä varmistella sitä, että vuoroja on tarjolla sopivasti pelaajamäärään nähden. Ensisijaisena suunnitelmana on jatkaa tutusti kuudella vuorolla, joista puolet pelataan ”pipakiekkona” ja puolet varusteilla. (Jos kausareita ei myydä riittävästi ja/tai kausi ei lähde riittävällä vauhdilla käyntiin, niin sunnuntai on päivä jolta saattaa jäädä vuoro tai vuorot pois.)

Varustekiekkoilijoiden iloksi pelaamme kauden aikana myös 1-2 ottelua sopivaa Höntsyn ulkopuolista vastustajaa vastaan!

Vuoromme ovat seuraavat . Huom. varaamme mahdollisuuden kauden aikana järjestellä tarvittaessa vuoroja uudelleen, jos siihen painava syy.

  • Ma klo 21.15-22.15 kaukalo 1, pipakiekko
  • Ti klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Ke 20.00-21.00, kaukalo 1, pipakiekko
  • To klo 21-22, kaukalo 2, varustekiekko
  • Su klo 17.45-18.45, kaukalo 1, pipakiekko sekä
  • Su klo 19.00-20.00, kaukalo 1, varustekiekko

Pelimuodot ja maalivahdit

”Pipakiekko” on lainausmerkeissä, koska vuorolla on kuitenkin kypäräpakko. Peli on perinteistä pipapeliä, jossa maalit neppaillaan tyhjään maaliin suoraan syötöstä. Kiekko pidetään pääasiassa jään pinnassa, harkitut lätyt toki sallien, eikä kontaktipeliä ole.

Varustevuorolla tarvitset mailan ja luistinten lisäksi omat kamppeet, lisäksi sinulla tulisi olla omasta takaa tumma pelipaita (joko Höntsyn vieraspaita tai joku muu). Pelataan kaikilla kiekkovarusteilla suurin piirtein harraste-/veteraanikiekosta tutuilla säännöillä. Taklaukset eivät siis ole sallittuja, lämätä saa silloin kun laukaisusektorissa on pelkkä maalivahti.

Niin, maalivahti! Niitähän me tarvitsemme varustekiekkoon, ja nyt keräämme rinkiä johon voit ilmoittautua mukaan, mikäli kiinnostaa käydä useampi kerta Koulukadulla maalissa. Maalivahtina pelaat ilmaiseksi, ja kun käyt vähän enemmän maalissa, voit kerätä myös oikein kivasti palkintoja, esim. 10 kertaa käymällä 50 euron lahjakortin tai 15 kertaa 80 eur (lahjakortin tyypistä voi esittää toiveita, esim. Lujakunto/Kiekkobussi tms.) Vähintään 10 kertaa käyneille molareille myös saunailta! Maalivahtina voit myös pelata pelipaitaa vastaan – käymällä viisi kertaa maalissa saat maksettua yhden pelipaidan ja kymmenellä kerralla molemmat (koti+vieras).

Ilmoittaudu maalivahtihommiin täältä

Höntsyllä on myös kahdet maalivahdin kamppeet, joita lainaamme mieluiten kerralla vähän pidemmäksi ajaksi. Voimme sopia esim. että lainaat kamat ja käyt viikon kaikki vuorot maalissa, tai voit lainata kamat kuukaudeksi tai jopa pidemmäksi ajaksi, kun käyt vähintään kerran viikossa. Kuskaat kamoja itse ja palautat ne hyvässä kunnossa ja kuivana! Voit siis ilmoittautua molaririnkiin myös ilman kamoja – lainaamisesta kannattaa olla yhteydessä Ilkkaan (ilkka.virjo@hontsy.fi).’

Muut vaihtoehdot kausarin ohella

Perinteiseen tapaan Höntsykiekkoon voi toki osallistua myös ilman kiekkokausikorttia:

Mikäli olet kiinnostunut myös muiden lajien pelaamisesta Höntsyssä, on paras vaihtoehto kuukausimaksullinen Höntsypassi. Jos hankit uuden 12 kk Höntsypassin (49 euroa/kk) kiekkoilijana, saat keltaisen pelipaidan ja saunaillan kaupan päälle (kirjoita Höntsypassin tilauskaavakkeeseen ”kiekkotarjous” ja pelipaidan koko+nimi+numero. Jos omistat jo keltaisen paidan voit saada sinisen). Höntsypassin tilauslinkki löytyy tältä sivulta.

Jos et halua sitoutua kausikorttiin, voit normaaliin tapaan käydä peleillä myös kerta- tai sarjalipulla (pelipaidan omistaminen ei ole pakollista ja myös kypärää voi lainata.)

Osta oma kausikorttisi nettikaupasta täältä. (Tai tilaa osamaksulla täältä.) 

Maalivahdiksi voit ilmoittautua täällä