Lapsille

Suurin osa Höntsyn avoimista pelivuoroista on vain aikuisille. Mutta on meillä tarjota touhuja lapsillekin!

Ihan ensimmäisenä vastaus usein kysyttyyn kysymykseen, eli mitä se ”aikuisille” tarkoittaa – minkä ikäinen voi tulla tavalliselle höntsyvuorolle? Aikuisen tarkkaa ikärajaa ei ole määritelty. Melkoisen nuoria pelaajia on nähty avoimillakin vuoroilla. Yleisenä suositusikärajana voidaan pitää noin 13-14 vuotta.Tämä tietysti riippuu pelurin olemuksesta ja taidoista.

Jos asia on teillä ajankohtainen, mieti seuraavia: 1) Haluaako nuori itse pelata aikuisten kanssa (on todennäköistä, että kovin montaa samanikäistä ei vuorolla ole). 2) Onko olemus sellainen, että muille ei tule tunnetta että häntä pitää kentällä erikseen varoa. Sekä 3) osaako hän ottaa riittävässä määrin muut huomioon eli käydä myös vaihdossa jne. eli myös käyttäytyä riittävän aikuisesti.

Nuoremmille lapsille on tarjolla seuraavaa:

Haluatko päästä helpolla jälkikasvun synttäreiden järjestämisestä?
Tilaa Höntsysynttärit

Minkä ikäisille?

Perhesählyssä ikähaitari on 4-12 ja aikuisen roolissa teinitkin saavat tietysti tulla pienempien sisarusten matkaan. Suurin osa perhesählyssä käyneistä lapsista on noin 6-11-vuotiaita. Höntsysynttärit sopivat kaikenikäisille, koska ne voidaan räätälöidä synttärisankarin ja osallistujien mukaan. Koulujen iltapäiväkerhoja on pääasiassa alakouluikäisille.