Muista käyttää vuoden 2019 liikunta- ja kulttuuriedut!

Älä anna rahan hapantua pöytälaatikkoon, lompakkoon tai virtuaalitilille! Vaihda setelit/saldot Höntsylippuihin! Vaikkapa sellaisiin, jotka ovat voimassa ikuisesti – nyt huipputarjouksena 100 eurolla 12 ikuisesti voimassaolevaa höntsykertaa (2 x 5 + 2 x 1, normaalihinta 111 euroa). 

Nämä rahat ovat jo roskaa.

Voit myös ostaa mitä tahansa lippujamme normaalin hinnaston mukaan. Jotta saat koko vanhenemassa olevan saldon käytettyä, voimme kuitenkin myydä myös räätälöityjä määriä. Kysy siis millaisen lipun saisit jäljellä olevalla saldollasi / seteleilläsi – tarjouksen voit kysyä myös sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi  .

Mikäli olet aivan viime tipassa liikkeellä, voit vielä 31.12. ottaa yhteyttä  ilkka.virjo@hontsy.fi / +358 40 580 3727 . Perinteisesti joku kauppa on aina tehty vuoden viimeisen tunnin aikana. 

Vuoden lopun erikoistarjouksena 100 eurolla 12 kerran paketti, joka ei mene vanhaksi lainkaan. Esimerkiksi Tampereen kaupungin työntekijöille on jaettu juuri sata euroa Tyky-Online-saldoa.

Höntsyssä käyvät kaikki markkinoilla olevat liikunta- ja kulttuuriedut. Eihän sinulla ole juuri menossa vanhaksi esimerkiksi seuraavia:

  • Smartum: Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli. Saldo, Visa, mobiilisaldo.
  • Edenred (ent. Ticket): Virikeseteli, Ticket ja Ticket duo -kortit, mobiilisaldot.
  • ePassi (ent. Sporttipassi) saldot.
  • Eazybreak-saldo .
  • Tyky- ja Tyky+ -setelit, Tyky-Online-saldo.
  • Pay2Go-saldo.

Jos joku unohtui, eiköhän sekin toimi meillä tai saada toimimaan!

Voit ostaa myös 10 kerran kortteja varastoon siten, että niiden 3 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta kortin käyttöönotosta – joka voi olla milloin tahansa. (Eli kirjaamme takapuolelle viimeisen käyttöpäivän vasta, kun käytät ensimmäisen kerran kortista.)

Kuten aina, etuseteleillä ostettavat sarjaliput ovat henkilökohtaisia – näillä seteleillä et voi maksaa muiden liikuntaa kuin omaasi.

Myös ja varsinkin Höntsypassin omistajien kannattaa tuoda loput etusetelinsä meille – ne otetaan kokonaisuudessaan huomioon tulevissa laskuissa. Voit ostaa Höntsypassiaikaa varastoon myös, vaikkei sinulla vielä olisi passia – eli voit maksaa nyt seteleillä varastoon ja aloittaa passin haluamanasi ajankohtana.